LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online konferencija

HSA okuplja eminentne domaće poduzetnike; ispričat će svoju priču o uspjehu

Gosti su konferencije Priča o uspjehu: Hrvoje Prpić, Orlando Lopac, Ksenija Vrbanić, Ognjen Bagatin, Saša Cvetojević, Zvonko Čubrić, Viktor Zimmermann, Goran Čipčić, Nikola Zec, Anto Širić i Mario Ljubičić. 

Gosti su konferencije Priča o uspjehu: Hrvoje Prpić, Orlando Lopac, Ksenija Vrbanić, Ognjen Bagatin, Saša Cvetojević, Zvonko Čubrić, Viktor Zimmermann, Goran Čipčić, Nikola Zec, Anto Širić i Mario Ljubičić. 

Hrvatska studentska asocijacija organizira poduzetničku konferenciju naziva Priča o uspjehu. Održat će se online, na platformi Microsoft Teams, u petak, 9. travnja 2021. 

Gosti su konferencije eminentni domaći poduzetnici: Hrvoje Prpić, Orlando Lopac, Ksenija Vrbanić, Ognjen Bagatin, Saša Cvetojević, Zvonko Čubrić, Viktor Zimmermann, Goran Čipčić, Nikola Zec, Anto Širić i Mario Ljubičić. 

– Konferencija se sastoji od tri interaktivna tematska panela. Prvi panel pod nazivom Postali i ostali uspješni prenijet će vam uvide već odavno etabliranih poduzetnika o tome što je to točno potrebno za dolazak na vrh ljestvice i koja je razlika u poduzetništvu nekada i danas. Na drugome panelu, koji nosi naziv Ni pandemija im nije prepreka, možete čuti kako su spomenuti poduzetnici nastavili (ili čak proširili) svoje poslovanje u vrijeme pandemije. Posljednji panel Mlade snage poduzetništva bavi se novim startupovima i pričama mladih poduzetnika koji nisu izgubili nadu u ostvarivanju svojih snova. – najavljuju organizatori.

 
Prijave za sudjelovanje vrše se ispunjavanjem obrasca. Svi prijavljeni dobit će na svoj e-mail poveznicu za pridruživanje konferenciji. 

Hrvatska studentska organizacija, podsjetimo, studentska je udruga sa sjedištem na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Broji više od 100 članova, a njezin je dugogodišnji rad nagrađen s 15 dekanovih nagrada i 4 rektorove.

– Djelujući pod krilaticom Više od studiranja, udruga je već više od 25 godina posvećena profesionalnom razvoju studenata. Upravo radi tog razloga, ali i shvaćajući manjak motivacije za poduzetništvo među mladima, grupa volontera iz HSA-a odlučila je uzeti stvari u svoje ruke. Konferencija Priča o uspjehu okupila je ugledne hrvatske poduzetnike s ciljem promoviranja poduzetništva na konkretnim primjerima iz prakse i prikazivanjem realne slike poduzetničkog života. – dodaju njezini predstavnici.

FOTO: PIXABAY