LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EAIE 2024

Hrvatsko izaslanstvo promovira studiranje u Hrvatskoj na sajmu u Francuskoj

Tijekom četiri dana, sudionici će imati priliku sudjelovati u više od 240 različitih događanja, što omogućava intenzivno umrežavanje i sklapanje novih partnerstava.

Tijekom četiri dana, sudionici će imati priliku sudjelovati u više od 240 različitih događanja, što omogućava intenzivno umrežavanje i sklapanje novih partnerstava.

Hrvatska aktivno sudjeluje na najvećem europskom sajmu posvećenom internacionalizaciji visokog obrazovanja, EAIE 2024, koji će se održati od 17. do 20. rujna 2024. godine u Toulouseu, u Francuskoj. Agencija za mobilnost i programe Europske unije u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i mladih, zajedno s sedam javnih i privatnih visokih učilišta iz Hrvatske, marljivo promiče studijske mogućnosti u Hrvatskoj.

Ministarstvo objavilo popis studijskih programa koji mogu konkurirati za državne stipendije u STEM područjima


Sudjelovanje Hrvatske na EAIE 2024 sajmu značajno doprinosi promociji hrvatskog visokog obrazovanja u inozemstvu, jačanju međunarodne suradnje i pozicioniranju Hrvatske kao atraktivne destinacije za studente iz cijelog svijeta. Ovaj događaj predstavlja važan korak prema globalnoj integraciji hrvatskih obrazovnih institucija u međunarodnu akademsku zajednicu.

Jedinstvena prilika za umjetnike: prijavite se za boravak u umjetničkoj rezidenciji u Francuskoj


Hrvatsku delegaciju čine predstavnici vodećih institucija kao što su Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Sveučilište Algebra, Medicinski fakultet, Veleučilište PAR te Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Oni predstavljaju širok spektar studijskih programa na stranim jezicima i aktivno razvijaju suradnje s međunarodnim partnerima.

Francuski studentski prosvjedi 1968. – povijesni trenutak koji je potresao naciju, ali i svijet


Sajam okuplja više od 200 izlagača iz preko 100 zemalja i očekuje preko 6 500 posjetitelja. Tijekom četiri dana, sudionici će imati priliku sudjelovati u više od 240 različitih događanja, što omogućava intenzivno umrežavanje i sklapanje novih partnerstava.

IZVOR: AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EU
FOTO: STUDENTSKI.HR, ILUSTRACIJA