LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ukupno 30 stipendija

Hrvatske šume raspisale natječaj za studentske stipendije u iznosu od 2 tisuće eura godišnje

Prema natječaju, bit će dodijeljeno ukupno 30 stipendija studentima prijediplomskih i diplomskih studija.

Prema natječaju, bit će dodijeljeno ukupno 30 stipendija studentima prijediplomskih i diplomskih studija.

Hrvatske šume d.o.o. objavile su natječaj za dodjelu stipendija studentima prijediplomskih i diplomskih studija Šumarstva na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2024./2025. Natječajem je predviđeno dodjeljivanje ukupno 30 stipendija, svaka u iznosu od 2 tisuće eura godišnje.

Studenti prijediplomskog studija Šumarstva mogu se natjecati za 14 stipendija. Na prvoj godini bit će dodijeljeno šest stipendija, dok će na drugoj i trećoj godini biti podijeljene po četiri stipendije. Također, na diplomskom studiju smjerova „Uzgajanje i uređivanje šuma s lovnim gospodarenjem" te „Tehnika, tehnologija i menadžment u šumarstvu" bit će dodijeljeno po osam stipendija. Na oba smjera po četiri stipendije bit će raspodijeljene na prvoj i drugoj godini studija.

Slovačka dijeli stipendije studentima, profesorima, istraživačima i umjetnicima, do čak 1 470 eura mjesečno



Stipendije su važan korak u razvoju budućih stručnjaka u području šumarstva, podržavajući njihovu edukaciju i buduće karijere u ovom ključnom sektoru. Studenti koji ispunjavaju uvjete mogu iskoristiti priliku za ovu vrijednu financijsku potporu. Rok za podnošenje prijava je 31. listopada 2024. godine.
IZVOR: FAKULTET ŠUMARSTVA I DRVNE TEHNOLOGIJE U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA