LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U organizaciji HSA-a

Growth Marketing i Marketing Fusion na osmom izdanju regionalne konferencije Marketing Madness

Marketing Madness dvodnevna je konferencija interaktivnog karaktera koja povezuje mlade proaktivne individualce željne novih znanja iz područja marketinga i područja njihove primjene.

Marketing Madness dvodnevna je konferencija interaktivnog karaktera koja povezuje mlade proaktivne individualce željne novih znanja iz područja marketinga i područja njihove primjene.

Marketing je u posljednje vrijeme jedna od najpopularnijih grana ekonomije te pruža velik izbor mogućnosti mladima. Stoga Hrvatska studentska asocijacija po osmi put organizira jednu od najvećih marketinških konferencija u regiji – Marketing Madness konferenciju, koja će se održati 24. i 25. ožujka 2022. godine u online formatu putem Microsoft Teams platforme.

Marketing Madness dvodnevna je konferencija interaktivnog karaktera koja povezuje mlade proaktivne individualce željne novih znanja iz područja marketinga i područja njihove primjene. Konferencija pruža uvid u aktualne trendove koji se odvijaju u Hrvatskoj i svijetu.

Najvažniji je cilj konferencije sagledati primjenu odnosa s javnošću i marketinga kroz različite aspekte poslovanja u obliku dinamičnih predavanja i know-how radionica s dugoročnim ciljem da postane vodeća studentska konferencija u regiji, koja okuplja uspješne profesionalce te mlade kreativne pojedince s ciljem razmjene znanja i uspješnih iskustava vezanih uz sadašnje buduće trendove.

Prvi dan konferencije bit će posvećen jednom od trenutno najvećih trendova u svijetu marketinga Growth Marketingu, dok će drugi dan obilježiti tema Marketing Fusion. Svoja znanja o ovogodišnjim temama sudionicima će prenijeti predstavnici poznatih marketinških kompanija kao što su Bruketa&Žinić, Five, Infobip, 404 i mnoge druge.

U prošlogodišnjem, sedmom, online izdanju Marketing Madness konferencije spojilo se preko 2000 ljudi u 7 zemalja i slušalo predavanja čak 22 govornika iz različitih poznatih marketinških agencija i kompanija.

Prijave na Marketing Madness konferenciju su u tijeku, a prijaviti se može pomoću poveznice.

FOTO: PRESS