LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prometna jedinica mladeži

Grad Zadar dodjeljuje financijsku potporu za četvero mladih

Ova prilika otvorena je za sve mlade s prebivalištem na području Grada Zadra, uz mogućnost prijave i za kandidate izvan ovog područja ukoliko ostane slobodnih mjesta.

Ova prilika otvorena je za sve mlade s prebivalištem na području Grada Zadra, uz mogućnost prijave i za kandidate izvan ovog područja ukoliko ostane slobodnih mjesta.

Grad Zadar, kroz Upravni odjel za gradsku samoupravu i opće poslove, ove godine dodjeljuje financijsku potporu za četvero mladih koji će postati pripadnici Prometne jedinice mladeži. Ta prilika otvorena je za sve mlade s prebivalištem na području Grada Zadra, uz mogućnost prijave i za kandidate izvan ovog područja ukoliko ostane slobodnih mjesta.

Kandidati za prijem u Prometnu jedinicu mladeži trebaju zadovoljiti određene uvjete propisane pravilnikom o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja te odori i oznakama prometnih jedinica mladeži i školskih prometnih jedinica, među kojima su navršenih najmanje 16 godina života, primjerenost u učenju, ponašanju i radu te zdravstvena sposobnost potvrđena od liječnika opće prakse.

Sveučilište u Splitu sudjeluje u međunarodnoj znanstvenoj platformi kroz koju se potiču rješenja za globalne probleme


Posebna prednost imat će kandidati koji imaju položen vozački ispit bilo koje kategorije te pripadnici koji su prošli obuku. Svi zainteresirani moraju osobno dostaviti svoje prijave do 28. lipnja 2024. godine, na propusni ured Policijske uprave zadarske, smješten na adresi Ulica bana Josipa Jelačića br. 30 u Zadru.
 

„Pripadnicima prometnih jedinica mladeži, kada obavljaju poslove tih jedinica, pripada naknada u visini koju odredi nadležno tijelo jedinice lokalne samouprave  (1200 eura neto).”  piše na stranici Policijske uprave zadarske.


ESN Zagreb regrutira nove članove, ali požurite – prijave traju još samo danas!


Kandidati će proći program osposobljavanja koji će obuhvatiti važne teme, poput prometno-preventivnog odgoja, pravila prometa, prometnih znakova, upravljanja prometom i pružanje pomoći sudionicima u prometu.

Obrazac za prijem u Prometnu jedinicu mladeži možete preuzeti kod policijskog službenika na propusnom uredu Policijske uprave zadarske ili preuzeti na poveznici.
IZVOR: POLICIJSKA UPRAVA ZADARSKA
FOTO: POLICIJSKA UPRAVA ZADARSKA