LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Javni poziv

Grad Dubrovnik nagrađuje posebna postignuća učenika i studenata, dodjeljuje i novčane nagrade

Nagrade u obliku novčane nagrade i pisanog priznanja bit će dodijeljene učenicima i njihovim mentorima za osvajanje jednog od prva tri mjesta na državnim natjecanjima ili smotrama, kao i studentima dobitnicima rektorove nagrade

Nagrade u obliku novčane nagrade i pisanog priznanja bit će dodijeljene učenicima i njihovim mentorima za osvajanje jednog od prva tri mjesta na državnim natjecanjima ili smotrama, kao i studentima dobitnicima rektorove nagrade

Grad Dubrovnik objavio je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrada učenicima osnovnih i srednjih škola te studentima s područja grada za školsku godinu 2023./2024. Ovaj poziv je prilika za nagrađivanje iznimnih postignuća na državnim natjecanjima i smotrama, kao i za rektorove nagrade.

Nagrade će se dodijeliti za posebna postignuća učenika osnovnih i srednjih škola Grada Dubrovnika, kao i njihovih mentora, za uspjehe na državnim natjecanjima i smotrama. Također, studenti koji su osvojili rektorovu nagradu i imaju prebivalište na području Grada Dubrovnika bit će nagrađeni.

Općina u Zagorju nudi 40 tisuća eura bespovratnih sredstava za rješavanje stambenog pitanja mladih


Nagrade će se dodijeliti u dva oblika, kao novčane nagrade te pisana priznanja. Nagrade u obliku novčane nagrade i pisanog priznanja bit će dodijeljene učenicima i njihovim mentorima za osvajanje jednog od prva tri mjesta na državnim natjecanjima ili smotrama, kao i studentima dobitnicima rektorove nagrade. Svi učenici, bilo da su sudjelovali kao pojedinci ili članovi grupe, dobit će pisano priznanje Grada Dubrovnika

Za učenike osnovnih i srednjih škola prijedloge podnose njihove škole. Prijedlozi trebaju sadržavati naziv i sjedište škole, OIB i IBAN ustanove, naziv natjecanja te dokaz o postignutom rezultatu na državnom natjecanju ili smotri. U slučaju dodjele novčane nagrade, Upravni odjel će zatražiti IBAN tekućeg računa učenika i mentora. Studenti trebaju dostaviti svoje prijedloge u pisanom obliku, uključujući ime i prezime, telefonski broj, OIB i IBAN tekućeg računa, uvjerenje o prebivalištu, preslik osobne iskaznice, te dokaz o dodijeljenoj rektorovoj nagradi za akademsku godinu 2023./2024.

Zbog izmjena školskog kalendara učenici će prve praznike čekati do Božića



Prijedlozi se podnose Upravnom odjelu za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo od 1. do 14. kolovoza 2024. godine. U slučaju nepotpunih prijedloga, Upravni odjel će zatražiti dopunu u određenom roku. Prijedlozi koji nisu podneseni u skladu s odredbama poziva neće biti razmatrani, a predlagatelji nemaju pravo na prigovor.

Izvrsna prilika za studente za steći novo iskustvo: PMF traži pomoć u organizaciji 6. Dana karijera


Po isteku roka, gradonačelnik Grada Dubrovnika donijet će zaključak o dodjeli nagrada za školsku godinu 2023./2024. Rezultati će biti objavljeni na službenoj web stranici Grada Dubrovnika.
IZVOR: GRAD DUBROVNIK
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA