LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Trodnevna edukacija, zabava i druženje

Govornička škola za studente zagrebačkog i riječkog sveučilišta

Govornička škola za studente zagrebačkog i riječkog sveučilišta održat će se u Crikvenici od 28. do 30. listopada 2016. godine. Školu organiziraju Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) u suradnji sa Studentskim zborom Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Govornička škola za studente zagrebačkog i riječkog sveučilišta održat će se u Crikvenici od 28. do 30. listopada 2016. godine. Školu organiziraju Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) u suradnji sa Studentskim zborom Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) već drugu godinu zaredom organiziraju Govorničku školu, projekt koji se pokazao vrlo uspješnim prošle godine i na kojem je sudjelovalo 30 studenata sa Sveučilišta u Zagrebu.

Škola će se održati u Crikvenici od 28. do 30. listopada 2016. godine  Prijaviti se mogu svi studenti sa Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Rijeci između 5. i 17. listopada, a prijave se vrše preko prijavnice, ovisno s kojeg ste Sveučilišta: 

- prijava za kandidate iz Zagreba,

- prijava za kandidate iz Rijeke.

Tijekom redovitih predavanja na fakultetima, studenti nemaju mogućnost za dodatan razvoj komunikacijskih vještina, što je jedan od glavnih motiva za organizaciju Govorničke škole. Cilj je škole pripremiti studente za kvalitetniju poslovnu i svakodnevnu komunikaciju, samostalno i uvjerljivo prezentiranje, oslobađanje od straha od javnog nastupa te razumijevanje i kritičko procjenjivanje informacija koje primaju.

Govorničku školu pohađat će ukupno 80 studenata, koji će tijekom trodnevne edukacije slušati predavanja vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije te steći praktična i teorijska znanja o komunikaciji, govorništvu i javnom nastupu. Svi sudionici bit će smješteni u Hotelu Vila Ružica u Crikvenici, gdje će se održati i cjelokupni program škole.

Early birds cijena kotizacije iznosi 400 kuna za studente iz Zagreba i 300 kuna za studente iz Rijeke te traje do 10. listopada. Standardna kotizacija nakon 10. listopada iznosi 500 kuna za zagrebačke i 400 kuna za riječke studente. Osim predavanja, svaki će se dan održavati tematska druženja, s ciljem dodatnog međusobnog upoznavanja studenata. Sve informacije vezane uz prijave možete vidjeti na službenom Facebook eventu ili na Facebook stranici Debatnog kluba EFZG.

Želja je organizatora da Govornička škola i idućih godina okupi proaktivne studente, koji žele steći nova znanja i vještine iz područja komunikacije, govorništva i javnog nastupa te pritom steći nova poznanstva.