LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Trodnevna edukacija

Govornička škola oslobađa stotinu polaznika komunikacijskih strahova

Treće izdanje Govorničke škole u Crikvenici okupit će čak 100 studenata od 13. do 15. listopada. Prijave za sudjelovanje vrše se do 6. listopada.

Treće izdanje Govorničke škole u Crikvenici okupit će čak 100 studenata od 13. do 15. listopada. Prijave za sudjelovanje vrše se do 6. listopada.

Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) već treću godinu zaredom organiziraju projekt Govornička škola, koji broji sve više zainteresiranih studenata i drugih polaznika. Prošle je godine sudjelovalo čak 80 studenata sa Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Rijeci.

Studenti tijekom redovitih predavanja na fakultetima nemaju mogućnost za razvojem i usavršavanjem komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Stoga je cilj škole ponajprije njih pripremiti za kvalitetnu poslovnu i svakodnevnu komunikaciju, osloboditi ih straha od javnog nastupa, naučiti ih samostalnom i uvjerljivom prezentiranju te razumijevanju i kritičkom procjenjivanju informacija koje primaju.

Ovogodišnju Govorničku školu pohađat će ukupno 100 studenata i drugih zainteresiranih polaznika koji će tijekom trodnevne edukacije imati priliku slušati predavanja vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije, psihologije, sociologije. Pritom će steći praktična i teorijska znanja o komunikaciji, govorništvu i javnom nastupu. Također, svakog će se dana održavati tematska druženja s ciljem međusobnog upoznavanja i razmjene iskustva.

Kao i prethodna, ovo će se izdanje održati u hotelu Vila Ružica u Crikvenici, i to od 13. do 15. listopada. Do 6. listopada prijaviti se mogu studenti sa svih hrvatskih sveučilišta, veleučilišta, visokih škola, mladi i stari, a prijave se vrše na poveznici.

Cijena Early bird kotizacija do 24. rujna iznosi 400 kuna, a nakon toga za standarnu je kotizaciju potrebno uplatiti 500 kuna (do 6. listopada). U cijenu su uključeni: prijevoz iz Zagreba, smještaj u hotelu, polupansion te edukativni program.

 

FOTO: DEBATNI KLUB EFZG