LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Godišnja nagrada za studente: „Izjednačavanje mogućnosti“

Studenti i studentice riječkog sveučilišta mogu se prijaviti na Natječaj za jednokratnu novčanu nagradu od 150 eura – evo kako se možete prijaviti.

Studenti i studentice riječkog sveučilišta mogu se prijaviti na Natječaj za jednokratnu novčanu nagradu od 150 eura – evo kako se možete prijaviti.

Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu godišnje nagrade studenticama i studentima Sveučilišta u Rijeci „Izjednačavanje mogućnosti“. Ovaj projekt nastao je s ciljem promicanja inkluzivnosti, različitosti i dostojanstva za sve, ali i kako sam naziv kaže, za osiguravanje jednakih mogućnosti.
 

Dodjela nagrada


Nagrada se dodjeljuje u dvije kategorije:


Kategorija 1 –  Akademski uspjeh studenata/ica s invaliditetom i drugim dokumentiranim teškoćama


Kategorija 2 –  Doprinos sveučilišnim vrijednostima otvorenosti, uključivosti i poštivanja različitosti

 

„Pravo prijave na Natječaj imaju studenti i studentice koji su u 2022./2023. akademskoj godini imali status izvanrednog ili redovitog studenta/ice na prijediplomskom, diplomskom ili integriranom sveučilišnom studiju ili prijediplomskom  stručnom ili specijalističkom diplomskom stručnom studiju Sveučilišta u Rijeci ili njegovih sastavnica“, stoji na stranici Sveučilišta.
 

Postupak prijave


Prijaviti se možete do 26. studenog 2023. na dva načina:
 

  • elektronički na adresu: uredssi@uniri.hr (Predmet: Natječaj „Izjednačavanje mogućnosti“) 
  • poštom na adresu: Sveučilišni savjetovališni centar, Ured za studente s invaliditetom, Radmile Matejčić 2, 51000 Rijeka (s napomenom: Natječaj „Izjednačavanje mogućnosti“)


Dobitnike Natječaja očekuje jednokratna novčana nagrada u iznosu od 150 eura bruto za svaku kategoriju Natječaja zasebno.

Rezultati će biti poznati u prosincu – možete ih provjeriti na mrežnim stranicama Sveučilišnog savjetovališnog centra Sveučilišta u Rijeci, a svi kandidati će o rezultatima biti obaviješteni e-poštom.

Potrebnu dokumentaciju i više informacija pronađite ovdje.

Za sva dodatna pitanja obratite se na uredssi@uniri.hr.

FOTO: UNSPLASH, ILUSTRACIJA