LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Dubrovniku

Globalni tjedan poduzetništva na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Program traje od ponedjeljka do četvrtka, a planirani su razni obilasci, predstavljanja, radionice i još mnogo toga.

Program traje od ponedjeljka do četvrtka, a planirani su razni obilasci, predstavljanja, radionice i još mnogo toga.

Sveučilište u Dubrovniku objavilo je raspored za nadolazeći Globalni tjedan poduzetništva na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.
 

Obilasci, radionice, predstavljanja


Program počinje u ponedjeljak, 13. studenoga u 8 sati obilaskom studenata sveučilišnog diplomskog studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Centru za poduzetništvo u Dubrovniku kako bi se upoznali s mogućnostima korištenja povlastica poduzetničkog inkubatora te ostalim prednostima koje nudi.

Nakon Centra za poduzetništvo studenti će ići u obilazak Obrtničke komore u Dubrovniku u vodstvu Nikole Kalafatovića te će sudjelovati na predavanjima o radu Komore, ali i zadacima i poslovima od zajedničkog interesa obrtništva na području Dubrovnika.

U utorak, 14. studenoga u 10 sati, na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju održat će se predstavljanje Dubrovačke razvojne agencije DURE d.o.o. – poduzetničke potporne institucije.

Sljedeći dan na istome mjestu u 12 sati zainteresirani će moći sudjelovati u radionici Poduzetništvo  je li to za mene?

U četvrtak, 16. studenoga na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju s početkom u 14 sati,  studentima će se predstaviti poduzetnica i suvlasnica Solane Nin Sanja Stamenić Oštrić koja će predstaviti svoj put od preuzimanja Solane Nin do današnje uspješne karijere poduzetnice i znanstvenice. Naime, Sanja i njezin suprug preuzeli su Solanu Nin prije 12 godina, a danas ugošćuje preko 130 000 ljudi godišnje, što rezultira prihodom od dva milijuna eura godišnje. Ujedno je i doktorica znanosti te je nebrojeno puta bila predavačica na Sveučilištu u Rijeci i Zagrebu. 

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA