LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dan otvorenih vrata

Gejmeri, pozor! FER organizira turnir u popularnoj videoigrici League of Legends

Prijave su otvorene do srijede, zatim slijedi kvalifikacijski turnir, a veliko finale na rasporedu je u subotu 26. studenog.

Prijave su otvorene do srijede, zatim slijedi kvalifikacijski turnir, a veliko finale na rasporedu je u subotu 26. studenog.

Povodom Dana otvorenih vrata, koji se održava 26. studenog, Fakultet elektrotehnike i računarstva organizira turnir u megapopularnoj videoigrici, League of Legends-u.

Na FER-u održano natjecanje za Nagradu „Zlatko Smrkić” za najbolji diplomski rad


Sudjelovati mogu studenti, srednjoškolci, ali i svi oni koji žele okušati svoje LOL vještine u borbi protiv drugih igrača. Prijave su otvorene do srijede nakon čega slijedi kvalifikacijski turnir koji će trajati ovisno o broju pristignutih prijava. Veliko finale održat će se uživo, u FER esports gaming učionici A102.

Moto dana otvorenih vrata ove je godine DOĐI, VIDI, OSTANI, zato vas pozivamo da okupite ekipu i dođete na FER, vidite što možete na Howling Abyss bojištu i, uz malo sreće i puno vještine, ostanete zapamćeni kao najbolji LOL ARAM igrač - stoji na stranicama Fakulteta.

Više informacija o samim prijavama možete pronaći ovdje.
IZVOR: FER