LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbor Fakulteta prometnih znanosti

FPZ traži studentskog pravobranitelja i zamjenika na mandat od jedne godine

Mandat pravobranitelja traje jednu godinu, a ovaj studentski predstavnik odgovoran je za primanje pritužbi studenata vezanih uz njihova prava.

Mandat pravobranitelja traje jednu godinu, a ovaj studentski predstavnik odgovoran je za primanje pritužbi studenata vezanih uz njihova prava.

Studentski zbor Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za poziciju studentskog pravobranitelja i zamjenika studentskog pravobranitelja za akademsku godinu 2024./2025. Na svojoj prvoj sjednici održanoj 8. listopada 2024. godine, Studentski zbor donio je odluku o imenovanju studenta koji će zastupati prava svojih kolega na Fakultetu prometnih znanosti.

Mandat pravobranitelja traje jednu godinu, a ovaj studentski predstavnik odgovoran je za primanje pritužbi studenata vezanih uz njihova prava. Dužnosti uključuju savjetovanje studenata o pravima, raspravljanje o njihovim pritužbama sa Studentskim zborom i fakultetskim tijelima te sudjelovanje u stegovnim postupcima radi zaštite studentskih prava.

Ne znate kako se prijaviti za stipendije Grada Zagreba? Evo gdje i kako možete potražiti pomoć



Studentski pravobranitelj također donosi plan i program djelovanja te surađuje sa Studentskim zborom u raspravama koje se odnose na ostvarivanje prava studenata. Očekuje se i sudjelovanje na sjednicama Studentskog zbora te obavljanje svih drugih poslova koji pridonose ostvarivanju studentskih prava.

Poznati političar i zadarski glumac „Ričard” stiže u zagrebački SC s hit-komedijom. Pola dvorane rasprodano, a mi dijelimo 2 ulaznice!



Više informacija o samom natječaju i načinu prijave dostupno je u dokumentaciji koju je objavio Studentski zbor Fakulteta prometnih znanosti.
IZVOR: FAKULTET PROMETNIH ZNANOSTI SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA