LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nakon tri godine online, vraća se format uživo

FPZG poziva na Međunarodnu ljetnu školu 2023 o digitalnoj transformaciji i javnim politikama

Međunarodna ljetna škola se posljednje tri godine održavala online, a sada će se ovaj intelektualni 'melting pot' napokon održati uživo.

Međunarodna ljetna škola se posljednje tri godine održavala online, a sada će se ovaj intelektualni 'melting pot' napokon održati uživo.

Ovogodišnja Međunarodna ljetna škola s fokusom na Digitalnu transformaciju i javne politike u svijetu nakon pandemije, nastala je u suradnji Sveučilišta u Zagrebu (Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu), Sveučilišta Lampung (Fakultet društvenih i političkih znanosti), Sveučilišta Warmadewa (Fakultet y društvenih i političkih znanosti) te Sveučilišta VERN’, stoji na Instagram stranici FPZG-a.

Sudjelovat će preko 50 uglednih profesora i studenata poslijediplomskih studija s četiri sveučilišta, stvarajući intelektualni „melting pot“ ideja. Održat će se razgovori oko tri najsuvremenije suvremene teme, uključujući digitalnu transformaciju; Digitalne izazove i budućnost; te Javne politike u postpandemijskom svijetu, stoji u objavi.

Škola će se održati u Zagrebu od 11. rujna do 16. rujna 2023. u osobnom formatu, odnosno iako se škola posljednje tri godine zbog pandemije održavala online putem, sad se vraća u stvarni svijet.
FOTO: UNSPLASH