LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Obilježavanje 55. obljetnice rada

FOTO: Zagrebom se voza tramvaj koji krase boje zagrebačkog veleučilišta

– Ovom simboličkom gestom željeli smo povećati vidljivost našega veleučilišta kao najstarije i najznačajnije visokoškolske ustanove ovoga tipa u RH. – poručio je dekan Rotim.

– Ovom simboličkom gestom željeli smo povećati vidljivost našega veleučilišta kao najstarije i najznačajnije visokoškolske ustanove ovoga tipa u RH. – poručio je dekan Rotim.

Prije koji dan zagrebačkim ulicama počeo je prometovati tramvaj ukrašen logotipom i bojama Zdravstvenog veleučilišta. Ove godine, kako je na Facebook stranici ZVU-a podijelio dekan Krešimir Rotim, slave 55. godišnjicu njegova utemeljenja i rada.

Evo što je povodom tog događaja napisao dekan Rotim

– Ovom simboličkom gestom željeli smo povećati vidljivost našega veleučilišta kao najstarije i najznačajnije visokoškolske ustanove ovoga tipa u RH. Neka naši sugrađani vide da smo tu, da smo snažni i da mogu računati na nas.

Nisu nas zaustavili ni koronavirus ni potres, online nastava  ide kontinuirano, zgrade i prostori ZVU-a se uređuju i iz ove krize bez presedana izaći ćemo jači. U ova izazovna vremena, suočeni s globalnom prijetnjom pandemije koja je zaustavila svijet i zaprijetila cijelom čovječanstvu, značaj i utjecaj zdravstvenih profesija je veći nego ikada. Ponosni smo na naše kolege i studente volontere koji svakodnevno riskiraju svoje zdravlje kako bi pomogli svome narodu. Postoje vremena kada treba nakratko stati i reći hvala svim vrijednim i požrtvovnim zdravstvenim radnicima na koje naša domovina i naš grad imaju biti ponosni.  U ime studenata, zaposlenika i nastavnika zahvaljujem Gradu Zagrebu i ljudima koji ga vode, što su spremno podržali ovu inicijativu i time uputili poruku ljubavi i poštovanja medicinskim sestrama, fizioterapeutima, inženjerima medicinsko-laboratorijske dijagnostike, radiološke tehnologije, sanitarstva  i radnim terapeutima. 

Zahvaljujem svim našim studentima, zaposlenicima i nastavnicima na svim naporima da u ovom novom nenormalnom ostanemo normalni i nastavimo učiti, živjeti i raditi najbolje što znamo. Neka vas i u budućnosti krase sloga, zajedništvo, tolerancija, ljubav prema bližnjem,  patriotizam i optimizam jer  tako najbolje  možemo pridonijeti napretku našeg društva i najljepše nam domovine.  I naposljetku imajte uvijek na umu da je znanje vaša putovnica za budućnost. 

Želim vam svima sretan Uskrs, zdravlja i svakog blagoslova. 

Dekan
Krešimir Rotim

Fotografije tramvaja donosimo u fotogaleriji.
FOTO: FACEBOOK/ZDRAVSTVENO VELEUČILIŠTA U ZAGREBU