LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uručene i Rektorove nagrade

FOTO: Tijekom dva dana održane svečane promocije studenata Sveučilišta u Dubrovniku

Osim diploma koje su studentima Sveučilišta u Dubrovniku uručene u četvrtak i petak, 17. i 18. lipnja, najboljim studentima uručene su i Rektorove nagrade.

Osim diploma koje su studentima Sveučilišta u Dubrovniku uručene u četvrtak i petak, 17. i 18. lipnja, najboljim studentima uručene su i Rektorove nagrade.

Na Sveučilištu u Dubrovniku jučer, 18. lipnja, službeno su završile svečane promocije završnih studenata preddiplomskih i diplomskih studija. Promocije su održane u prostoru Studentskog doma i ispred njega, a u dva dana i šest termina ukupno su promovirana 334 studenta, 152 magistra struke i 182 prvostupnika. 

Na prvoj promociji od 17:30 diplome su uručene prvostupnicima i magistrima struke Pomorskog odjela, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju te prvostupnicima preddiplomskog studija Povijest Jadrana i Mediterana. U 19:00 sati promovirani su prvostupnici i magistri struke Odjela za umjetnost i restauraciju te stručni prvostupnici Sestrinstva i diplomirane medicinske sestre i tehničari sa studija Kliničko sestrinstvo. U 20:30 održana je promocija prvostupnika i magistara struke Odjela za komunikologiju, pišu sa Sveučilišta. 

Drugi dan diplome su uručene studentima preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih i diplomskih stručnih studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.

Dodijeljene su i Rektorove nagrade za najbolja studentska znanstvena i stručna ostvarenja, a dobili su ih Andrej Šarić, Luka Šerić, Blaž Bulum, Melko Dragojević, Ema Thur, Ivan Pamić te skupne nagrade Teo Dilberović i Ivan Pavlović, Antun Đuraš i Luka Stražičić, Vlaho Čerjan, Marijo Tucak i Matej Kajinić.

Na promocijama u protekla dva dana dodijeljene su i Rektorove nagrade za najbolji akademski uspjeh na sveučilišnim odjelima, a dobili su ih Veronika Gašpar s Pomorskog odjela, Anita Milić s Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Antun Đuraš s Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Celestin Krajina-Roso s Odjela za primijenjenu ekologiju, Ivana Grkeš s Odjela za komunikologiju, Viktorija Pilon s Odjela za umjetnost i restauraciju te Toni Franković-Žile sa studija Povijest Jadrana i Mediterana (Humanistički odjel u osnivanju).
– Podsjetimo, oba dana promocije su održane u tri termina samo za studente i ograničeni broj njihove pratnje radi poštivanja epidemioloških mjera. Ceremonije su se mogle pratiti uživo na Facebook profilu i YouTube kanalu Sveučilišta u Dubrovniku te će na tim platformama biti dostupne trajno. – poručili su sa Sveučilišta.
FOTO: SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU