LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SEMAFOR PARTY

FOTO: Studenti originalnim maskama ispunili Restoran Kampus

Pogledajte kreativne kostime splitskih studenata!

Pogledajte kreativne kostime splitskih studenata!

Restoran Kampus poprište je najzanimljivih studentskih događaja u Hrvatskoj. Jedan od takvih je definitivno i Semafor party pod maskama koji se održao sinoć i to po prvi puta u povijesti Sveučilišta u Splitu koje slavi 50 godina postojanja. Studenti su bili kreativni u izboru svojih maski tako da smo u restoranu zatekli od ovčica, bauštelki i bogatih šeika pa sve do uprljane wc školjke, muhe i LEGO figurica.
 


VEZANO: Studenti različitih smjerova ujedinjeni na kreativnom projektu!



Kreativnost maski i ne čudi jer je Studentski zbor Sveučilišta u Splitu one najbolje odlučio nagraditi putovanjem za dvije osobe u jedan od gradova SEA-EU alijanse. Destinacije su atraktivne. Malta, Španjolska, Italija i Portugal, samo su neke od mogućih zemalja posjeta.
 

,,Prezadovoljni smo odazivom studenta i možemo pohvaliti njihovu kreativnost i njihove maske. Nadamo se da ćemo imati više ovakvih događaja u budućnosti." – rekao je Jerko Šarić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu koji je uz Studentski centar u Splitu i Sveučilište u Splitu organizirao ovu lijepu večer.

 

Studenti su narukvicama označili svoj ljubavni status


FOTO: Jakov Matić (SC Split)
 

Za vrhunsku zabavu su bili zaduženi su Mokarski tamburaši i DJ. Ono što ovaj maskenbal čini drugačijim je njegov semaforski karakter. Svaki je posjetitelj na ulazu dobio boju narukvice sukladno trenutnom ljubavnom statusu. Zelena narukvica znači slobodan, žuta kompliciran status veze, a crvena zauzet pa su možda ove večeri slobodni studenti pronašli partnera za današnje Valentinovo.


Nagrada mi je najmanje važna. Došla sam se proveseliti i lijepo zabaviti." – rekla je studentica KTF-a.Patricija Zelić.


Mihaela s ekonomskog fakulteta ipak je imala druge namjere.
 

,, Došla sam se dobro zabaviti i možda pronaći svoju srodnu dušu."

FOTO: JAKOV MATIĆ (SC SPLIT)