LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koronaparti

FOTO: Stotine slavonskih studenata jučer partijalo, planiraju i danas

Razgovarali smo s dvije studentice iz Osijeka koje su se jučer zabavljale na otvorenom zajedno sa stotinjak kolegica i kolega. Kako doznajemo, planiraju tulumariti i danas.

Razgovarali smo s dvije studentice iz Osijeka koje su se jučer zabavljale na otvorenom zajedno sa stotinjak kolegica i kolega. Kako doznajemo, planiraju tulumariti i danas.

Nakon zagrebačkih i osječki su studenti odlučili uzeti stvar u svoje ruke i spontano se okupiti na osječkom kampusu kako bi se zabavili uz alkohol, a isto planiraju učiniti i danas. Ono što je pohvalno kod njih jest da su sutradan, odnosno danas, pokupili gomilu smeća koje su ostavili iza sebe.

Razgovarali smo s dvije studentice koje su bile na partiju – obje su spontano završile na zabavi na otvorenom:

– Što se tiče mene i mog društva, spontano smo se skupili da malo budemo na svježem zraku, budući da smo svi u domu, pa smo zbog mjera ograničeni. Ostali su došli kasnije, a za njihov povod stvarno ne znam. Kasnije smo ostali jer je bila super atmosfera. Policija je par ljudi pitala za osobne, ali budući da nitko nije pravio probleme, nije bilo potrebe za intervencijom. – otkrila nam je prva sugovornica.

Druga sugovornica kaže da je informacije o događaju vidjela na Facebooku prije par dana i da je mislila da od toga neće biti ništa. Sasvim slučajno je, kaže, na nagovor prijatelja odlučila otići vidjeti što se događa i nisu se razočarali. Nisu imali problema s policijom, pa studentica planira tulumariti i danas:

– Policija je bila prisutna od početka, ali jednostavno nas je bilo previše da bi išta mogli napraviti. Snimali su situaciju i napravili neki zapisnik, ali to je bilo to. Jučer je bilo odlično, ostali smo skoro do 2 sata. Mislim da danas može biti samo još bolje.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA