LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatsko katoličko sveučilište

FOTO: Pogledajte kako izgleda novootvorena Sveučilišna knjižnica na HKS-u

Prvi korisnik knjižnice bio je student treće godine medicine, Roko Rudeš, kojeg je na ulasku dočekao rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Prvi korisnik knjižnice bio je student treće godine medicine, Roko Rudeš, kojeg je na ulasku dočekao rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

21. listopada 2024. godine je na Hrvatskom katoličkom sveučilištu svečano otvorena nova Sveučilišna knjižnica, čime su studenti, profesori i zaposlenici dobili novi prostor za učenje i druženje. Knjižnica je smještena na dvije razine – s dvije čitaonice u prizemlju i na prvom katu te dodatnim prostorom za druženje također u prizemlju.

Ovako su izgledali studentski izbori na sveučilištima ove godine. Gdje je izlaznost niska, a gdje najviša?


Prvi korisnik knjižnice bio je student treće godine medicine, Roko Rudeš, kojeg je na ulasku dočekao rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Željko Tanjić. Uz njega su bili prorektori, pročelnici i ostali djelatnici SHrvatskog katoličkog sveučilišta, što je dalo svečani ton ovom važnom trenutku za akademsku zajednicu.

Studentski zbor na HKS-u traži studentske predstavnike, evo do kada možete prijaviti kandidaturu


Knjižnica će biti otvorena od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 19 sati, čime studentima pruža dovoljno vremena za korištenje njenih resursa. Fotorafije knjižnice pogledajte u fotogaleriji u sklopu ovog članka.

IZVOR: HRVATSKO KATOLIČKO SVEUČILIŠTE
FOTO: HRVATSKO KATOLIČKO SVEUČILIŠTE