LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dodjela diploma

FOTO: Na FOI-ju održana svečana promocija za više od 500 studenata

Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu održano je svečano uručenje diploma za dvije generacije studenata.

Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu održano je svečano uručenje diploma za dvije generacije studenata.

Od četvrtka, 1. srpnja, do subote, 3. srpnja 2021. godine, u dvorištu Studentskog doma u Varaždinu održano je svečano uručenje diploma prvostupnicima i magistrima koji su svoje završne i diplomske radove na Fakultetu organizacije i informatike obranili tijekom akademske godine 2019/2020 i 2020/2021.

Svoje su diplome studenti primili u društvu roditelja, obitelji i prijatelja, a po prvi put, ističu s Fakulteta, promocija je održana na otvorenom, uz poštivanje epidemioloških mjera.


Promovirano je čak 524 studenata – 300 prvostupnika i magistara informatike, 153 prvostupnika i magistara ekonomije i 71 stručni prvostupnik poslovne informatike s preddiplomskog stručnog studija Primjena informacijske tehnologije u obrazovanju (PITUP) koji se izvodi u Varaždinu i u centrima Sisak, Križevci i Zabok.

– Važan je pokazatelj osobne vrijednosti obrazovanje koje ste stekli i mjesto gdje ste ga stekli i zbog toga nemojte zaboraviti da svaki vaš uspjeh podiže ugled Fakulteta, kao što je i uspjeh Fakulteta vaš uspjeh. Nemojte nikada zaboraviti da je FOI vaš Fakultet, budite ponosan alumni fakulteta i vraćajte se na Fakultet s veseljem prenositi svoja znanja i iskustva budućim generacijama studenata. Postoji snažan zajednički interes za to da stalno obnavljate i unapređujete svoje znanje u suradnji s nama jer je ugled Sveučilišta i Fakulteta prvenstveno posljedica rezultata koje postižu studenti koji na njemu diplomiraju ili stječu znanstvena zvanja – istaknula je tom prigodom dekanica FOI-a, prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep.

Dio atmosfere sa svečane dodjele diploma pogledajte u fotogaleriji.
FOTO: FAKULTET ORGANIZACIJE I INFORMATIKE