LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kvaliteta studiranja

FOTO: Adaptirana dvorana na Kampusu u Splitu

Donosimo fotografije novouređene dvorane na splitskom Kampusu za koju su zaslužni Sveučilište u Splitu, Studentski centar i UniSport ST.

Donosimo fotografije novouređene dvorane na splitskom Kampusu za koju su zaslužni Sveučilište u Splitu, Studentski centar i UniSport ST.

U vrijeme kad se Hrvatska borila s pandemijom koronavirusa, Sveučilište u Splitu trudilo se završiti radove koji su bili u tijeku, a nakon kojih bi kvaliteta studiranja ondje trebala biti značajno veća. Na red je došlo predstavljanje dvorane na Kampusu, čija su adaptacija i opremanje djelo zajedničkog rada Splitskog sveučilišnog sportskog saveza, Sveučilišta u Splitu i Studentskog centra u Splitu.
– Lock-out razdoblje nastave i sveučilišnih natjecanja smo iskoristili za završetak adaptacije naše dvorane koja se nalazi u sklopu studentskog doma Kampus, kojom smo na ovaj način značajno povećali funkcionalnost i sigurnost, te je sada dobila status polivalentne dvorane. – stoji na stranici UniSport ST.
Navedeno je i kako je opremanje sportskim rekvizitima osigurano iz šest različitih projekata Splitskog sveučilišnog sportskog saveza, među kojima je i projekt (Hajdučkom) suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja. Završnu fazu s kojom će postići konačnu sliku dvorane na Kampusu financiralo je Sveučilište u Splitu, iz projekta Ministarstva znanosti i obrazovanja – Održavanje objekata u državnom proračunu RH za 2019. godinu.

Dvoranu možete pogledati u fotogaleriji.
FOTO: FACEBOOK / UNISPORT ST