LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival u Rijeci

Formiranje radnih grupa za organizaciju „Student Day Festivala"

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci poziva sve zainteresirane studente na sudjelovanje u organizaciji najvećeg studentskog festivala – „Student Day Festivala" koji će se održati osmu godinu zaredom. Prijave se zaprimaju do 6. veljače.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci poziva sve zainteresirane studente na sudjelovanje u organizaciji najvećeg studentskog festivala – „Student Day Festivala" koji će se održati osmu godinu zaredom. Prijave se zaprimaju do 6. veljače.

Student Day Festival projekt je koji provodi Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci u nekoliko faza. Početna faza predstavlja kulturni tjedan čiji je cilj motivirati studente na uključenje u kulturni život njihovog grada. U drugoj fazi projekta udruge koje sudjeluju u njegovoj organizaciji promoviraju se na Korzu. Ujedno, Festival promiče sportski život kroz mnoga sportska natjecanja.

Mnogima su najbitniji dio samog festivala upravo izvođači kojima se organizatori mogu pohvaliti. Dvije godine zaredom pozornicom SDF-a vladali su domaći bendovi poput TBF-a i bendovi iz susjedstva poput SARS-a. Između ostalih, pozornicom su žarili i palili Hladno pivo, Psihomodo Pop, Marijan Ban & Diktatori, Let 3, Jinxi i mnogi drugi.

Želite li ove godine sudjelovati u organizaciji najvećeg studentskog festivala i dobiti mogućnost uloge u odluci o izvođačima predstojećeg SDF-a, ovo je idealna prilika za vas. Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci otvorio je prijave za radnu grupu koja je zadužena za izradu prijedloga glazbenog dijela programa. Prijaviti se možete putem obrasca, sve do 6. veljače 2018. godine

Prvi sastanak održat će se 7. veljače 2018. godine u 12:00 u Akvariju, Radmile Matejčić 5, na kampusu u Rijeci. Ako niste zainteresirani za sudjelovanje u izdradi glazbenog programa, SZSUR ujedno traži i suradnike u sljedećim grupama: radna grupa zadužena za izradu Marketinškog plana, radna grupa čiji opseg djelovanja pokriva kulturne sadržaje unutar projekta SDF (Tjedan kulture), radna grupa čiji opseg djelovanja pokriva sportske sadržaje unutar projekta SDF, radna grupa koja se odnosi na sadržaje vezane za studentske organizacije, radna skupina za organizaciju znanstvenog dijela programa, radna skupina za organizaciju Dvodomskog kupa i radna skupina za humanitarne aktivnosti povodom SDF-a.

Prijavite se i postanite dio najvećeg studentskog festivala

FOTO: PIXABAY