LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online nastava

FOI pokrenuo online portal za e-učenje sa svim informacijama na jednom mjestu

Fakultet organizacije i informatike studentima i nastavnicima u velikoj mjeri olakšava online nastavu, a sada je objedinio sve savjete i informacije na online portalu.

Fakultet organizacije i informatike studentima i nastavnicima u velikoj mjeri olakšava online nastavu, a sada je objedinio sve savjete i informacije na online portalu.

Fakultet organizacije i informatike pokrenuo je novi portal za e-učenje, FOI Online, koji na jednom mjestu nudi sve potrebne informacije za nastavnike i studente. Već je od ranije poznato da je od samog početka izvođenja online nastave ovaj fakultet bio u potpunosti spreman, a sada su otišli korak dalje.
Vezano: FOI u potpunosti uspio pripremiti module za održavanje online nastave
FOI Online osmišljen je kako bi nastavnicima pomogao u organizaciji i izvođenju online nastave, pa tako pruža smjernice za izvođenje online nastave, upute za snimanje materijala, tips&tricks za uspješno poučavanje i još mnogo toga. 

Ni studenti neće ostati zakinuti za informacije jer se njima također nude savjeti i trikovi za uspješno studiranje, dok su na sustavu za webinare Big Blue Button dostupne upute za studente.

U planu je kontinuirano nadograđivanje informacija, a trenutno se planira razvoj dijela portala koji se odnosi na analitike učenja u sklopu kojega bi nastavnici mogli pratiti napredak studenta u pojedinom predmetu. S druge strane, studenti bi isto tako mogli obaviti određenu evaluaciju e-predmeta.

Portal je dostupan na poveznici, a ako želite na vrijeme biti obaviješteni o najnovijim informacijama, možete se na njega i pretplatiti.
FOTO: FACEBOOK