LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za uspješan početak studiranja

FOI objavio novi digitalni „Vodič za brucoše”, evo što korisno možete pronaći u njemu

Kako bi poboljšali iskustva budućih brucoša i dali im sve potrebne informacije za uspješan početak studiranja na FOI-ju, Centar za podršku studentima i razvoj karijera fakulteta objavio je novo digitalno izdanje „Vodiča za brucoše”.

Kako bi poboljšali iskustva budućih brucoša i dali im sve potrebne informacije za uspješan početak studiranja na FOI-ju, Centar za podršku studentima i razvoj karijera fakulteta objavio je novo digitalno izdanje „Vodiča za brucoše”.

Ususret novoj akademskoj godini, Sveučilište u Zagrebu – Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu, odnosno Centar za podršku studentima i razvoj karijera na FOI-ju (CPSRK FOI) objavio je novo izdanje Vodiča za brucoše u digitalnom formatu.

Ključna je namjera tog izdanja omogućiti budućim brucošima uspješan početak studiranja i olakšati im početak studija na FOI-ju. U nastojanju da svojim studentima budu partner u prilagodbi na sveučilišni život, CPSRK FOI ponudio je zanimljiv i bogat sadržaj u tome vodiču.

Nakon uspjeha u Americi, Hrvatska se priprema za 13. Studentski međunarodni simpozij


 

Ključne informacije o fakultetu i Studentskom domu u Varaždinu


U vodiču se tako mogu pronaći ključne informacije o fakultetu i studijskim smjerovima, a izdanje nudi i pregled svih studijskih pojmova, centara i ureda te ključnih FOI-jevih objekata. Tu su i detaljne informacije o studentskim uslugama, financijskim pitanjima, smještaju, kao i sportskim i drugim aktivnostima na fakultetu.

Odlična prilika da „prošetate” hodnicima varaždinskog fakulteta iz udobnosti vlastitoga doma


Uz navedeno, brucoši će tim vodičem dobiti pregled svih administrativnih postupaka i ključnih kontakata i resursa dostupnih na fakultetu i u Studentskom domu u Varaždinu, što je za početak studijskog putovanja iznimno važno za svakog brucoša, posebice one koji nisu iz Varaždina.
 

Jednostavan pristup vodiču


Iz Centra za podršku studentima i razvoj karijera na FOI-ju osigurali su da se taj vodič može koristiti u svakom trenutku, s bilo kojeg uređaja spojenog na internet, što uključuje i računala, ali i tablete i mobitele. Na taj način budući studenti mogu mu pristupiti već ovog ljeta, prije formalnog početka studija i tako istražiti sve relevantne informacije.

Napravi iskorak u svom obrazovanju, odaberi jedan od ovih studija za budućnost



Čitav vodič, zajedno s CPSRK FOI-jem, pripremile su i ostale stručne službe fakulteta, a PDF dokument dostupan je na web-stranici FOI-ja. 
IZVOR: FAKULTET ORGANIZACIJE I INFORMATIKE
FOTO: UNSPLASH