LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna pomoć

FOI će smanjiti troškove studentima pogođenima potresom, pomaknut će im i rokove za ispite

FOI i njegov Studentski zbor javit će se u narednim danima svim studentima koji ondje studiraju, a koji su pogođeni potresom, te će im ponuditi izravnu adekvatnu pomoć.

FOI i njegov Studentski zbor javit će se u narednim danima svim studentima koji ondje studiraju, a koji su pogođeni potresom, te će im ponuditi izravnu adekvatnu pomoć.

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu na inicijativu fakultetskog Studentskog zbora organizira izravnu pomoć za svoje studentice i studente i njihove najbliže s područja Siska, Petrinje, Gline i okolnih mjesta pogođenih potresom

U narednim će danima kontaktirati njih sve te im na temelju njihovih potreba nastojati osigurati ono što im je potrebno. K tome, studenti se i sami mogu javiti direktno na Facebook stranicu Studentskog zbora FOI-ja ili na e-mail adrese: stud_zbor@foi.hr ili uprava@foi.hr.

– Fakultet organizacije i informatike izvodi stručni studij Primjena informacijske tehnologije u poslovanju (PITUP) u Sisku, a s područja pogođenim potresom na svim studijskim smjerovima FOI-ja studira oko 200 studenata. FOI je odlučio pružiti direktnu potporu svojim studentima, na način da će uskoro donijeti odluku o smanjenju školarina i troškova studiranja za studente Fakulteta organizacije i informatike iz područja zahvaćenih potresom te izaći u susret studentima vezano uz rokove kolokvija i ispita koji su inicijalno bili planirani početkom siječnja. Sve potrebne informacije bit će dostupne putem mrežnih stranica, društvenih mreža, ali i direktnim pristupom prema studentima. –istaknula je dekanica prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep.

S FOI-ja napominju da imaju organizirano i Psihološko savjetovanje na daljinu koje provodi psihologinja prof. dr. sc. Violeta Vidaček-Hainš. Stoga pozivaju sve studente koji imaju potrebu razgovarati o novonastaloj situaciji, emocijama i kvalitetnim načinima suočavanja s postojećom situacijom da se jave. Svi kontat-podaci dostupni su na službenim stranicama Fakulteta. 

FOTO: WIKIPEDIA.ORG