LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionice za brucoše

FFZG organizira 4 online radionice o vještinama nužnima za uspjeh na fakultetu

Počevši od danas, 4. studenog, pa sve do 23. studenog na FFZG-u se održavaju radionice koje usmjeravaju brucoše prema što kvalitetnijem i uspješnijem studiju.

Počevši od danas, 4. studenog, pa sve do 23. studenog na FFZG-u se održavaju radionice koje usmjeravaju brucoše prema što kvalitetnijem i uspješnijem studiju.

U sklopu ciklusa radionica FFZG SMART START Savjetovalište za studente predstavit će brucošima vještine koje doprinose uspjehu na fakultetu kako bi naučili kako ih primjenjivati od prve godine studija. Radionice će se održavati online, i to pomoću interaktivne aplikacije Zoom. Predviđeno je trajanje između 60 i 90 min, ovisno o broju prijavljenih u grupi (od 3 do 10 sudionika).

Radionica o upravljanju vremenom i obavezama naučit će vas kako prepoznati svoje kradljivce vremena, pripremiti dnevne, tjedne i mjesečne rasporede, razvijati strategije za organizaciju materijala za učenje, sadržaja i zadataka koji su važni i hitni, uvesti vas u planiranje semestra i slično. 

Na radionici o vještinama i strategijama učenja moći ćete prepoznati svoj stil učenja, prilagoditi ciklus učenja vašim rutinama i navikama, pružit će vam se kratki uvod u metakogniciju i ciklus učenja. Radionicom o vještinama izlaganja cilj je da vas psihologinja nauči kako organizirati sadržaj na razumljiv i upečatljiv način, kako efikasno koristiti vizualne efekte, procijeniti vrijeme izlaganja itd.

Posljednja je u nizu radionica o online učenju, pri čemu će fokus biti na koncentraciji i motivaciji. Ona će se održati 23. studenog u 14 sati. 

Svi prijavljeni studenti dobit će upute kako skinuti aplikaciju te link za pristupanje virtualnim radionicama koje će voditi psihologinja Marina Šimunec, a prijaviti se možete putem obrasca na poveznici.
FOTO: UNSPLASH