LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Interdisciplinarnost u teoriji i praksi

FFOS organizira kongres o interdisciplinarnosti; sudjelovati mogu studenti svih razina studija

Kongres će se održati početkom studenog putem platforme Zoom, a do 20. kolovoza potrebno je poslati sažetak predavanja.

Kongres će se održati početkom studenog putem platforme Zoom, a do 20. kolovoza potrebno je poslati sažetak predavanja.

4. i 5. studenog 2021. putem platforme Zoom održat će se 1. Kongres Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Osijek pod nazivom Interdisciplinarnost u teoriji i praksi

Na sudjelovanje u kongresu pozvani su svi stručnjaci, teoretičari ili praktičari, koji potječu iz raznih znanosti i umjetnosti. Također, na kongresu mogu sudjelovati i studenti svih razina studija te će za njih biti organizirane zasebne sekcije, poručuju organizatori. 

– Svojim tematskim okvirom kongres otvara mogućnost iznošenja spoznaja zainteresiranoj javnosti i svima onima koji interdisciplinarno pristupaju svojim istraživačkim područjima, koji se bave teorijskim istraživanjima interdisciplinarnosti i koji interdisciplinarnost implementiraju u praksi. – stoji u pozivu. 

Službeni jezik kongresa su hrvatski i engleski jezik, kotizacije za sudjelovanje nema, a sudjelovati se može izlaganjem u trajanju od 15 minuta, umjetničkim postavom, umjetničkom izvedbom ili posterom. 

Svi zainteresirani za sudjelovanje trebaju poslati sažetke do 20. kolovoza 2021. putem prijavnog obrasca na hrvatskom jeziku ili engleskom jeziku, a dodatne informacije zainteresirani mogu potražiti na stranici Odsjeka za interdisciplinarna istraživanja.
 

FOTO: PIXABAY