LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upisi brucoša

FERIT objavio upute za upise brucoša – provodit će se u potpunosti online

FERIT je objavio upute za online upise, koji će se u ljetnom roku održati 22. srpnja 2020. godine.

FERIT je objavio upute za online upise, koji će se u ljetnom roku održati 22. srpnja 2020. godine.

Upis će se, za kandidate koji su stekli pravo na upis u prvu godinu na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u ljetnom roku, provoditi 22. srpnja 2020. godine, dok će se za kandidate na jesenskom roku provoditi 18. rujna 2020. godine. Svi će se upisi provoditi online ispunjavanjem obrasca. 

Kandidati koji su stekli pravo na upis, nakon objave konačnih rang-lista, dobit će na svoju e-adresu privremene lozinke za online upise. Važno je napomenuti da će se onim kandidatima koji se ne upišu na studijski program na kojem su ostvarili pravo upisa i dobili upisni broj naplatiti oportunitetni troškovi nepopunjenog upisnog mjesta u iznosu od jedne godišnje participacije studenata, koja iznosi 7 370,00 kn. Također, kandidat koji ne iskoristi pravo na upis u roku u kojem je to pravo stekao, gubi pravo upisa.

Za upis je potrebno priložiti nekoliko dokumenata. Potrebna je jedna digitalna fotografija u .jpg formatu, a detalji o veličini slike i njenoj kvaliteti nalaze se u uputama za online upise. Kandidat treba priložiti presliku svjedodžbe o položenoj državnoj maturi, ako ju nema do termina upisa, svjedodžbu će dostaviti naknadno Uredu za studente. Potrebna je potvrda o prebivalištu i preslika osobne iskaznice te skenirani potpis (na čistom papiru bijele boje s tankim crnim flomasterom ili crna kemijska, potpis kao na osobnoj iskaznici).

Uz navedene dokumente kandidat treba priložiti i dokaz o uplati troškova upisa i projekata Studentskog zbora u iznosu 330,00 kuna uplaćenih na žiroračun Fakulteta. Kandidati kojima je to nije prvi upis, odnosno koji su već bili upisani kao redoviti studenti, moraju dostaviti dokaz o uplati školarine u iznosu 7 370,00 kuna uplaćenih na žiroračun Fakulteta. Ako student ima ovaj trošak, potrebno je imati odvojene uplatnice za ovaj trošak i prethodno navedeni trošak (330,00 kuna). Primjerak uplatnice možete pronaći na ovoj poveznici.

Sve ostale upute za online upise dostupne su na sljedećoj poveznici.
FOTO: UNSPLASH