LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

FER-ovci osvojili drugo mjesto na Elektrijadi 2017.

U konkurenciji preko 1800 studenata s 23 različita fakulteta ponovno je potvrđena dominacija FER-a u sportu. U ukupnom plasmanu, zagrebački studenti zauzeli su drugo mjesto.

U konkurenciji preko 1800 studenata s 23 različita fakulteta ponovno je potvrđena dominacija FER-a u sportu. U ukupnom plasmanu, zagrebački studenti zauzeli su drugo mjesto.

Studenti i djelatnici FER-a sudjelovali su od 20. do 25. svibnja 2017. godine na međunarodnom sveučilišnom natjecanju elektrotehničkih fakulteta – Elektrijada 2017. Ovogodišnje izdanje održalo se u Budvi, odnosno u Bečićima u Crnoj Gori. Cilj je bio kroz natjecanja u znanstvenim disciplinama istaknuti najbolje buduće inženjere te kroz sportske aktivnosti popularizirati sveučilišni sport i potaknuti druženje među studentima.

Foto: Odbor za sportska i znanstvena natjecanja FER-a

U konkurenciji preko 1800 studenata s 23 različita fakulteta iz regije, zagrebački FER je osvojio drugo mjesto u ukupnom plasmanu. Ponovno je potvrđena dominacija u sportu gdje su se FER-ovci okitili zlatom u veslanju, šahu i krosu osiguravši time prvo mjesto s ukupno 156 bodova ispred ETF Beograda i FTN Novog Sada. U znanju je, ipak, bio bolji ETF Beograd s osvojenih 238 bodova, dok je FER zauzeo drugo mjesto ispred ETH Sarajeva.

Za dobru zabavu se i ove godine pobrinuo KSET (Klub studenata elektrotehnike), dugogodišnji pratitelj i podrška FER-ovaca na ovom natjecanju. U njegovoj organizaciji održao se kviz općeg znanja i Beer Pong, a osim organizacije zabavnog sadržaja njegovi predstavnici fotografirali su i snimali čitavo događanje kako bi studenti zauvijek imali uspomenu na ovogodišnju Elektrijadu. Zagrebački studenti su, također, organizirali tradicionalnu plesnu radionicu.

FOTO: ODBOR ZA SPORTSKA I ZNANSTVENA NATJECANJA FER-A