LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku od jeseni uvodi novi studij

Ovaj studijski program trenutno je jedan od najtraženijih u Republici Hrvatskoj, što svjedoči o potrebi za stručnjacima u području logopedije.

Ovaj studijski program trenutno je jedan od najtraženijih u Republici Hrvatskoj, što svjedoči o potrebi za stručnjacima u području logopedije.

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku svojim je Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti postiglo važan korak u razvoju visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj. Naime, prema članku 20. Zakona o osiguravanju kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju, Agencija za znanost i visoko obrazovanje provela je postupak inicijalne akreditacije za sveučilišni prijediplomski studij Logopedija.

Dana 21. lipnja 2024. godine izdana je dopusnica koja omogućuje Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti izvođenje tog studijskog programa. Taj trenutak predstavlja povijesni događaj za fakultet i za sveučilišnu zajednicu u Osijeku. Očekuje se da će studij Logopedija pridonijeti obogaćivanju akademske ponude grada Osijeka te osigurati visoku kvalitetu obrazovanja za buduće logopede.

Evo do kada bi Znanstveno-istraživački centar na osječkom FERIT-u trebao biti završen



Fakultet se veseli prvoj generaciji studenata logopedije u Osijeku, za koju će biti osigurane upisne kvote u jesenskom roku. Taj studijski program trenutno je jedan od najtraženijih u Republici Hrvatskoj, što svjedoči o potrebi za stručnjacima u području logopedije.

Donosimo cijene za domski ljetni smještaj u gradovima diljem Hrvatske


 

„Povijesni je ovo trenutak za naš Fakultet i osječko Sveučilište. Radujemo se prvoj osječkoj generaciji studenata Logopedije za koju ćemo osigurati upisne kvote u jesenskom roku. Zahvaljujemo svima koji su svojim dobronamjernim angažmanom, savjetima, prijedlozima i sugestijama pomogli kako bismo danas mogli s ponosom reći da je naš Fakultet i naše Sveučilište bogatije za novi studijski program koji je trenutno najtraženiji u Republici Hrvatskoj. To je snaga FOOZOS-a na koju smo beskrajno ponosni.”  piše na stranici fakulteta.

IZVOR: FAKULTET ZA ODGOJNE I OBRAZOVNE ZNANOSTI U OSIJEKU
FOTO: PIXELSHOT