LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Certifikat na razdoblje od 4 godine

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu dobio certifikat kvalitete UNWTO.TedQua

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu dobio je certifikat kvalitete UNWTO.TedQua na razdoblje od iduće četiri godine.

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu dobio je certifikat kvalitete UNWTO.TedQua na razdoblje od iduće četiri godine.

Svjetska turistička organizacija (UNWTO) dodijelila je Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu certifikat kvalitete UNWTO.TedQual na razdoblje od 2020. godine do 2024. godine. Riječ je o certifikatu koji je dokaz izvrsnosti studijskih programa u području turizma i dodjeljuje se na razdoblje od jedne do četiri godine.

– Izuzetno smo ponosni da je UNWTO.TedQual certifikat nakon detaljne provjere kvalitete dodijeljen studijskom programu preddiplomskog sveučilišnog studija Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu (Opatija i Zabok) i to na najdulje razdoblje od četiri godine. Time je Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu postao jedini aktualni nositelj ove svjetski priznate oznake kvalitete obrazovnih programa u području turizma u Republici Hrvatskoj. – poručuju s Fakulteta.

Ovaj je Fakultet jedini aktualni nositelj ove svjetski priznate oznake kvalitete obrazovnih programa u području turizma u Republici Hrvatskoj.
FOTO: FACEBOOK / FAKULTET ZA MENADŽMENT U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU