LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski standard

Fakultet organizacije i informatike traži studenta savjetnika; prijave u tijeku

Natječajna dokumentacija prima se najkasnije do 20. listopada 2020. godine.

Natječajna dokumentacija prima se najkasnije do 20. listopada 2020. godine.

Fakultet organizacije i informatike traži studenta savjetnika u sklopu natječaja koji je otvoren do 20. listopada 2020. godine. Student savjetnik radio bi 2 sata tjedno u uredu Studentskog zbora te bi morao biti na raspolaganju studentima i savjetovati ih o pitanjima vezanim uz studiranje, ali i odgovarati na pitanja studenata upućena elektroničkom poštom ili nekim drugim komunikacijskim kanalom.

Najmanje jednom u semestru u pisanom obliku student bi izvještavao Upravu Fakulteta i Studentski zbor o najčešćim upitima studenata i identificiranim problemima te na web-mjestu Fakulteta vodio stranicu studenta savjetnika koja, među ostalim dokumentima, sadrži i FAQ / često postavljena pitanja. Također, sa Studentskim zborom jednom u semestru organizirao bi tribinu studenata s ciljem što boljeg informiranja studenata, a u suradnji sa Studentskim zborom i Upravom Fakulteta osmislio aktivnosti za promicanje kvalitete studiranja na FOI-ju. U suradnji s Centrom za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK) osmislio bi načine pružanja potpore studentima Fakulteta.

Tko se može prijaviti?

Svi zainteresirani studenti 3. godine preddiplomskih studija i studenti diplomskih studija Fakulteta organizacije i informatike. Kandidati trebaju biti iz redova uspješnih studenata. Studenti koji se nalaze na stručnoj praksi ne mogu se kandidirati za studenta savjetnika.

Zašto i kada se prijaviti?

Ovo iskustvo donosi mogućnost upoznavanja i pomaganja većem broju kolega te stjecanje iskustva rada s ljudima, a student će biti plaćen kao demonstrator na Fakultetu. Prijave se primaju najkasnije do 20. listopada 2020. godine poslati natječajnu dokumentaciju na e-mail ured-dekana@foi.hr.

Natječajna dokumentacija treba sadržavati sljedeće podatke: ime i prezime, kontakt podatke, životopis, motivacijsko pismo u kojem ćete navesti zašto ste baš vi najbolji izbor za studenta savjetnika na Fakultetu organizacije i informatike!
FOTO: WIKIPEDIA