LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Globalni tjedan poduzetništva

EWoB organizira čitav niz poduzetničkih predavanja; evo tko sve gostuje

– Posjetitelji će imati priliku čuti razne stručne predavače iz različitih sektora kao što su obiteljska, mikro i lokalna poduzeća te će drugi dan događaja moći čuti razne savjete od inspirativnih i uspješnih poduzetnih mladih ljudi. – poručuju iz EWoB-a.

– Posjetitelji će imati priliku čuti razne stručne predavače iz različitih sektora kao što su obiteljska, mikro i lokalna poduzeća te će drugi dan događaja moći čuti razne savjete od inspirativnih i uspješnih poduzetnih mladih ljudi. – poručuju iz EWoB-a.

Studentska udruga Poduzetnici bez granica (EWoB), koja djeluje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, već trinaesti put zaredom obilježava Globalni tjedan poduzetništva kojem je cilj potaknuti mlade da se pridruže rastućem pokretu poduzetnika koji traže nove ideje i bolje načine za razvoj posla, i to 19. i 20. studenog 2020. 

Ovogodišnja je tema Poduzetništvo – temelj razvoja boljeg društva. Iz organizacije otkrivaju što očekuje posjetitelje:

– Posjetitelji će imati priliku čuti razne stručne predavače iz različitih sektora kao što su obiteljska, mikro i lokalna poduzeća te će drugi dan događaja moći čuti razne savjete od inspirativnih i uspješnih poduzetnih mladih ljudi.

Službeno otvorenje zakazano je za četvrtak, 19. studenog, u 11:00. Iz EWoB-a navode što je sve u programu tog dana:

– Prvo predavanje s početkom u 11:15 održat će Marko Tandarić, koji dolazi iz obiteljskog poduzeća Mali Div. Nakon Marka posjetitelji će moći poslušati još sedmero gostiju predavača, a to su: Dinko Pešić (Zlatna greda), Boris Rauš (Bamboo lab), Darko Plavac i Stipe Šabić (Magical book lab), Kristina Kotromanović (Villa Mons Aureus), Anja i Nikolina Kvesić (Desiinia), Ferdo Kraljević (Ferivi) i Mirela Alpeza (CEPOR).

Javljaju i što se sve sprema za petak, 20. studenog:

– Prvo predavanje u petak, 20. studenog, s početkom u 11:00 rezervirano je za Martinu Završki (Špajz). Osim Martine, u petak će predavanja održati još Lucija Vučak (PuellaLu), Matej Pleškov (Future Vision), Lara Iličin (Fitwithoutguilt), Hana Hadžiavdagić (OpetNajljepša), Lucia Šarić (Venus), Dea Pavić (Yolobook) s kojom ćemo zaključiti ovogodišnji Globalni tjedan poduzetništva.

Valja napomenuti i da će se sva predavanja održati online te da su besplatna za sve posjetitelje. Informacije o prijenosima uživo, kao i one o predavačima, točnim terminima izlaganja i iznenađenjima koje organizatori pripremaju bit će dostupne na društvenim mrežama EWoB-a.

FOTO: EWOB