LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska prehrana

Evo kako će raditi splitski i zagrebački studentski restorani prije i nakon blagdana

Poznato je radno vrijeme studentskih restorana splitskog SC-a do 22. prosinca te radno vrijeme zagrebačkih restorana prije i nakon Božića i Nove godine.

Poznato je radno vrijeme studentskih restorana splitskog SC-a do 22. prosinca te radno vrijeme zagrebačkih restorana prije i nakon Božića i Nove godine.

Ususret nadolazećim blagdanima Studentski centar u Splitu i Studentski centar u Zagrebu objavili su radno vrijeme menzi prije, za vrijeme i nakon blagdana.

Split

U Splitu do 23. prosinca rade restoran Kampus i restoran Hostel Spinut po redovnom radnom vremenu, a nakon toga bit će objavljena naknadna obavijest. Restoran Indeks i zalogajnica Bruno Bušić rade do 22. prosinca. Restoran FESB, restoran Kantun C, FGAG, caffe-bar SOSS  i kantina STOP prilagodili su se fakultetima, pa im je zadnji radni dan bio 18. prosinca 2020. godine.

Zagreb

Restorani na fakultetima, odnosno restoran ALU, restoran Filozofski i restoran Veterina radili su do 18. prosinca, a restoran FSB radi do 23. prosinca. Od petka ne radi ni restoran Express. Restoran na Lašćini radi do 22. prosinca, a zatim zatvara svoja vrata do 7. siječnja.

Od 24. do 31. prosinca dežuran je restoran u SD-u Cvjetno naselje (Badnjak i stara godina: od 11 do 14 sati). Od 4. siječnja do 10. siječnja Cvjetno će biti zatvoreno. Restoran u SD-u Stjepan Radić zatvara se 24. prosinca, a s radom počinje 4. siječnja 2021.

Preostali restorani otvaraju se 11. siječnja 2021. godine, osim restorana Savska koji se otvara 18. siječnja 2021. godine. Na Božić, Svetog Stjepana i Novu godinu svi će biti zatvoreni.
FOTO: UNSPLASH