LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Event Managment Competition uskoro zatvara prijave za sudjelovanje; studente očekuju novčane nagrade i stručna praksa!

U finalnom krugu natjecanja sudjelovat će 6 timova koji u prvima dvama krugovima ostvare najbolje rezultate, a oni najuspješniji osvojit će vrijedne nagrade.

U finalnom krugu natjecanja sudjelovat će 6 timova koji u prvima dvama krugovima ostvare najbolje rezultate, a oni najuspješniji osvojit će vrijedne nagrade.

Prijave za jedinstveno studentsko natjecanju u području event managementa, Event Management Competition u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije, zatvaraju se 30. 3. 2022. u 23:59, a natjecanje će se održati od 2. do 23. travnja 2022.

Studenti će kroz natjecanje biti u direktnom kontaktu s agencijama LOL Event Management, Wanderlust events, Eventful, Camp Obonjan i Komunikacijski laboratorij čiji će predstavnici činiti dio stručnog žirija natjecanja. Drugi će dio žirija činiti DM, Orbico, Camping Plitvice i MissArt kao generalni sponzori, a čije će fiktivne evente finalisti imati priliku organizirati u zadnjem krugu.

Prva dva kruga natjecanja bit će održana u potpunosti online, a posljednji krug planiran je uživo:

  • 2.4. – prvi krug natjecanja (online) – provjera znanja o području event managementa
  • 9.4. – drugi krug natjecanja (online) – rješavanje konkretnog case studyja
  • 23.4. – finalni krug natjecanja (uživo u Zagrebu) – rješavanje zadataka stručnog žirija.

U finalnom krugu natjecanja sudjelovat će 6 timova koji u prvima dvama krugovima ostvare najbolje rezultate, a oni najuspješniji osvojit će vrijedne nagrade među kojima svakako valja istaknuti stručnu praksu za prva dva mjesta te poklon pakete i novčane nagrade za prva tri mjesta (3500 prvo, 2000 drugo i 1000 kuna treće mjesto).

Zadnji dan prijava je 30. 3, a prijaviti se može pomoću poveznice.

FOTO: PRESS