LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najaktivnija studentska udruga proslavila 10. rođendan

eSTUDENT proslavio 10 godina postojanja

Studentska udruga eSTUDENT jučer je proslavila 10 godina svog djelovanja. Tko je sve prisutvovao rođendanskoj proslavi i kako je bilo, pogledajte u članku i foto galeriji.

Studentska udruga eSTUDENT jučer je proslavila 10 godina svog djelovanja. Tko je sve prisutvovao rođendanskoj proslavi i kako je bilo, pogledajte u članku i foto galeriji.

27. ožujka, s početkom u 19h, u Umjetničkom paviljonu studentska udruga eSTUDENT proslavila je 10 godina svog djelovanja. Domjenku su prisustvovali brojni bivši članovi udruge koji su svojim trudom i radom doprinijeli rastu eSTUDENTa te partneri i predstavnici brojnih poduzeća i institucija akademske i gospodarske zajednice.

Udrugu je prisutnima predstavila voditeljica programa Uršula Tolj koja je ujedno i najavila govornike prof. dr. sc. Mislava Antu Omazića, jednog od osnivača udruge, Danielu Roguljić Novak, članicu uprave Zagrebačke banke, dugogodišnjeg partnera eSTUDENTa te sadašnju predsjednicu udruge Petru Podobnik, studenticu 4. godine Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Ako misliš da si premalen da promijeniš svijet, pokušaj zaspati u sobi s komarcem. Vidim večeras jako puno komaraca koji mijenjaju naše društvo na bolje. To su studenti koji se ne boje te stigme izvrsnosti i oni su ti koji će nositi naše društvo – riječi su profesora Omazića koje najbolje opisuju Udrugu i njenu budućnost. Jedni od prvih predsjednika eSTUDENTa, i danas uspješni poduzetnici Petar Šimić i Luka Novosel, smatraju da je kriterij izvrsnosti koji se poticao prije deset godina, onaj isti zbog kojeg su ih smatrali elitistima u to vrijeme, danas došao do izražaja.

eSTUDENT se kroz svoje desetogodišnje djelovanje profilirao u jednu od najaktivnijih studentskih udruga u regiji, godišnje na projektima udruge sudjeluje više od 7000 studenata iz cijele regije. Djelovanje Udruge, kao i poruke njenih projekata, doseže više od 50 000 ljudi. Također, već dugi niz godina Udruga ima i službenu podršku predsjednika Republike Hrvatske, Sveučilišta u Zagrebu i brojnih drugih institucija.

FOTO: ESTUDENT