LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija volontera

ESN Split u potrazi za pojačanjem

– Imajući na umu da je udruga Erasmus Student Network Hrvatska dvaput proglašena najboljom ESN zemljom u Europi, ovakva se prilika ne propušta! – poručuju predstavnici.

– Imajući na umu da je udruga Erasmus Student Network Hrvatska dvaput proglašena najboljom ESN zemljom u Europi, ovakva se prilika ne propušta! – poručuju predstavnici.

Splitski ogranak Erasmus Student Networka (ESN) prima nove članove. Uglavnom mu se priključuju studenti, ali i drugi mladi entuzijasti, odnosno svi oni željni novih znanja i iskustava – jedini je uvjet da su voljni dio svojeg slobodnog vremena posvetiti aktivnom volonterstvu.

– Budući da ESN Split često organizira zabavne, sportske, sociološke, edukativne i kulturne događaje, potrebni su novi članovi koji bi pomogli u njihovoj organizaciji. Ukoliko se priključe, utoliko novi članovi dobivaju priliku za: stjecanje prijateljstava u drugim gradovima Hrvatske, Europe, ali i ostatka svijeta, radnu praksu u udruzi, putovanja kako unutar Hrvatske tako i van nje, životopis koji više nije samo običan papir, napredak u komunikaciji na stranom jeziku, stjecanje organizacijskih, ali i prezentacijskih vještina, edukaciju o neprofitnim organizacijama, kao i edukaciju koja se može koristiti u struci, nova znanja i vještine u području struke/zanimanja. – poručuju iz ESN-a Split.

Pojašnjavaju i zašto se radi o prilici koja se ne propušta:

– Biti članom organizacije velika je prilika ne samo za obogaćivanje životopisa, već i za osobni napredak na području tolerancije, uključenosti, multikulturalnosti te internacionalnosti. Imajući na umu da je udruga Erasmus Student Network Hrvatska dvaput proglašena najboljom ESN zemljom u Europi, ovakva se prilika ne propušta! 

ESN je, naime, najveća studentska organizacija u Europi s više od 15 000 članova raspoređenih u 42 države. Oni, tvrde predstavnici, pomažu više od 300 000 studenata koji odlaze na razmjenu. Vodeći se principom studenti pomažu studentima, promiču programe studentske mobilnosti i međukulturalne razmjene. ESN Hrvatska, kao dio ESN mreže, ima svoje ogranke u šest hrvatskih gradova – Zagrebu, Osijeku, Zadru, Rijeci, Dubrovniku i Splitu.

Prijavnica za članstvo nalazi se na poveznici.

FOTO: ESN SPLIT