LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Obogatite svoje obrazovanje

ESN Hrvatska vodi studente kroz volonterizam i programe razmjene

Članovi ESN-a Hrvatska pripremaju „Make a Circle!“ – ciklus interaktivnih predavanja, te će vas u opuštenoj atmosferi upoznati s različitim oblicima volonterizma i programa razmjene.

Članovi ESN-a Hrvatska pripremaju „Make a Circle!“ – ciklus interaktivnih predavanja, te će vas u opuštenoj atmosferi upoznati s različitim oblicima volonterizma i programa razmjene.

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga, Erasmus studentska mreža Hrvatska želi podsjetiti i potaknuti mlade na cjeloživotno učenje kroz programe mobilnosti i aktivno uključivanje u društvenu zajednicu.

Članovi ESN-a Hrvatska zainteresiranima u Osijeku pripremaju Make a Circle! – ciklus interaktivnih predavanja, te će vas u opuštenoj atmosferi upoznati s različitim oblicima volonterizma i programa razmjene – od Erasmus studentske razmjene i stručne prakse, preko CEEPUS programa do Youth in Action i Youth Exchange programa kao jednima od najpristupačnijih oblika cjeloživotnog učenja za mlade.

Govornici će biti sadašnji i bivši studenti Sveučilišta u Osijeku, aktivni mladi ljudi koji svakodnevno doprinose razvitku lokalne zajednice, sudionici različitih programa razmjene te zaposlene osobe koje je iskustvo volontiranja učinilo konkurentnijima na tržištu rada.

Petra Lang i Tina Kristina Katava dat će vam razloge zašto aktivno volontirati i zašto to učiniti baš sada; Tajana Mohnacki upoznat će vas sa svim programima mobilnosti i pokazati da svatko može pronaći nešto za sebe; s Hrvojem Grganovićem otputovat ćete natrag kroz vrijeme i proživjeti njegova iskustva razmjene u Njemačkoj i Mađarskoj; a Sebastijan Dumančić i Ines Komić odgovorit će vam na pitanje zašto je ESN idealno mjesto za cjeloživotno učenje i usavršavanje i kako vam volonterstvo može pomoći pri stjecanju kompetencija i znanja za tržište rada.

Program:

1. Uključi se, volontiraj! – Petra Lang, Tina Kristina Katava

2. Programi mobilnosti, za svakog ponešto – Tajana Mohnacki

3. Pokrenuti se ili ne - pitanje je sad – Petra Lang

4. Moje Erasmus iskustvo: višestruke perspektive – Hrvoje Grganović

5. #myESNcareer – Sebastijan Dumančić, Ines Komić

Dođite 25. svibnja u 18 sati u Istarsku 5 u Osijeku te saznajte iz prve ruke kako doseći puni krug u obrazovanju kroz volonterizam i programe razmjene.

FOTO: ESN HRVATSKA