LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Inozemna stručna praksa

Erasmus+ BlaBlaonica olakšava ostvarenje studentskog sna

Uskoro se otvara natječaj za Erasmus+ program. Ako razmišljate o prijavi, pridružite se interaktivnom predavanju o toj temi 20. svibnja u Zagrebu.

Uskoro se otvara natječaj za Erasmus+ program. Ako razmišljate o prijavi, pridružite se interaktivnom predavanju o toj temi 20. svibnja u Zagrebu.

Praksa u inozemstvu zvuči kao ostvarenje vašeg studentskog sna? Čuli ste za stručnu praksu u sklopu Erasmus+ programa, ali ne znate detalje prijave? Razmišljate o prijavi, ali voljeli biste čuti iskustva i preporuke studenata s iskustvom?

Erasmus Student Network Zagreb u sklopu svog projekta Mov’in Europe, kojemu je cilj promocija mobilnosti u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu, organizira interaktivno predavanje BlaBlaonica na temu Erasmus+ stručne prakse.

Iako zvuči kao još jedno od predavanja na temu Erasmus+ programa, ovo predavanje to nije! Naglasak će biti na dijeljenu iskustava volontera koji su to već prošli. Pojasnit će vam ukratko i detalje prijave, ali vaša pitanja će biti u prvom planu. Vi ćete biti kreatori ovog događaja, zato – dođite i saznajte što vas zanima. Zasigurno imate pregršt nedoumica, a ne znate kome se trebate obratiti.

Natječaj za stručnu praksu izlazi uskoro. Ako razmišljate o prijavi, pridružite se u petak, 20. svibnja u 17 sati. Mjesto događanja je prostorija Sveučilišta u Zagrebu, Ulica kralja Zvonimira 8, soba 210. Zbog ograničenosti prostora, ograničen je i broj sudionika. Obavezno se registrirajte klikom poveznicu, i požurite, jer sudjeluju najbrži.

FOTO: TUMBLR