LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zdravstveni studiji

EMSA Split poziva studente željne humanitarnog rada da im se pridruže i putuju po svijetu

EMSA Split surađuje s više od četrdeset europskih i svjetskih organizacija u svrhu zaštite zdravlja i promocije humanitarnog rada.

EMSA Split surađuje s više od četrdeset europskih i svjetskih organizacija u svrhu zaštite zdravlja i promocije humanitarnog rada.

Studentska organizacija Europska medicinska studentska asocijacija Split (EMSA Split) poziva studente koji žele volontirati da im se priključe i besplatno sudjeluju na raznim europskim i svjetskim kongresima i edukacijama.


Što je EMSA Split?


Organizacija  postoji nešto više od godinu dana i okuplja preko 200 studenata s područja Splitsko-dalmatinske županije. Dio je europske mreže EMSA Europe, koja je pridruženi član Svjetske zdravstvene organizacije, što im pomaže da budu uključeni na globalnoj razini.
 

EMSA Split surađuje s više od četrdeset europskih i svjetskih organizacija u svrhu zaštite zdravlja i promocije humanitarnog rada. Organiziraju grupne razmjene studenata iz cijeloga svijeta u sklopu kulturnih i edukativno specijaliziranih programa za studente studija zdravstvenog područja. Osim toga, ostvaruju suradnju i s lokalnim udrugama diljem Hrvatske.


Postignuća

 

Udruga je u svojih godinu dana postojanja sudjelovala i organizirala mnoge akcije i projekte, kao što su: dobrovoljno darivanje krvi u suradnji s IV. Gardijskom brigadom u Splitu, humanitarna akcija za Lavu Petrušić, koja je prikupila 4500 kuna donacija, virtualni međunarodni projekt te humanitarni pub-kviz u suradnji s bolnicom iz Ukrajine. Svoje članove šalju na razne kongrese i edukacije te im financiraju put i boravak. Sudjelovali su u grupnoj razmjeni Twinning Project Lisabon i Twinning Project Egypt.

Ukoliko želite saznati više, posjetite njihovu stranicu na poveznici.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA