LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt udruge ELSA Zagreb

„ELSA Negotiation Competition” ove godine u proširenom izdanju

„Škola pregovaranja” i natjecanje u pregovorima održat će se u sklopu projekta udruge ELSA Zagreb. Radi se o njegovom drugom, proširenom izdanju.

„Škola pregovaranja” i natjecanje u pregovorima održat će se u sklopu projekta udruge ELSA Zagreb. Radi se o njegovom drugom, proširenom izdanju.

ELSA Zagreb organizira projekt ELSA Negotiation Competition koji će trajati četiri dana, od 15. do 18. svibnja, a obuhvatit će Školu pregovaranja i natjecanje. Za ovaj projekt, koji je prvi put organiziran prošle godine kao prvi projekt takve vrste u Hrvatskoj, najavljuje se kako će ove godine biti u većem, proširenom izdanju.

Škola pregovaranja održat će se u zgradi Sveučilišta u Zagrebu, a kroz nju će sudionici na predavanjima, radionicama i treninzima učiti o pregovorima. Natjecanje u pregovorima održat će se u prostorijama HUM-a kroz zadnja dva dana trajanja projekta, a cilj mu je proširenje studentskog znanja i interesa o vođenju pregovora, razvoj pregovaračkih sposobnosti kroz praktičnu primjenu stečenog znanja, te poticaj na razmjenu informacija i iskustva studenata, odvjetnika i pravnika koji se profesionalno bave vođenjem pregovora. Prošlogodišnje pobjednice natjecanja plasirale su se na International Negotiation Competition u Oslu. Sudjelovanje u Školi neovisno je o sudjelovanju na natjecanju.

Europska udruga studenata prava (ELSA) djeluje na tri razine – lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj. Početkom 1992. osnovana je ELSA Hrvatska koja ima svoje lokalne podružnice, a one djeluju na sva četiri hrvatska pravna fakulteta.

FOTO: PIXABAY