LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Ekonomski fakultet u Splitu radi na poboljšanju učinkovitosti i uspješnosti programa konkurentnosti i kohezije

S fakulteta ističu vrijedan doprinos dr. sc. Stjepana Srhoja na sastanku Odbora za praćenje Operativnog programa konkurentnost i kohezija 2021.–2027.

S fakulteta ističu vrijedan doprinos dr. sc. Stjepana Srhoja na sastanku Odbora za praćenje Operativnog programa konkurentnost i kohezija 2021.–2027.

Ekonomski fakultet u Splitu objavio je sudjelovanje dr. sc. Stjepana Srhoja, docenta na Katedri za opću ekonomiju, na nedavnom sastanku Odbora za praćenje Operativnog programa konkurentnost i kohezija 2014.–2020.

Ako studirate u Splitu, prijavite se za financijsku potporu za studijski boravak u nekoj od ovih destinacija u Europi


Docent Srhoj je 26. lipnja održao predavanje na temu Važnost vrednovanja javnih politika, gdje je istaknuo ključne aspekte i važnost vrednovanja u provedbi ovih programa. Njegovo predavanje pružilo je vrijedne uvide i potaknulo raspravu o unapređenju praksi vrednovanja javnih politika.

ANKETA: Trebaju li sveučilištu još jedne novine, kad plaća već ionako preskupi „Universitas”?


Navode i da je dr. Srhoj također član Upravljačke skupine za vrednovanje Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2021.–2027. i Integriranog teritorijalnog programa 2021.–2027. Ta uloga dodatno ističe predanost Ekonomskog fakulteta u Splitu prema poboljšanju učinkovitosti i uspješnosti navedenih programa.

IZVOR: EKONOMSKI FAKULTET U SPLITU
FOTO: EKONOMSKI FAKULTET U SPLITU, SASTANAK ODBORA ZA PRAĆENJE OPERATIVNOG PROGRAMA KONKURENTNOST I KOHEZIJA 2014.-2020.