LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pet tematskih područja

EDUvision 2024: međunarodna konferencija o suvremenim pristupima i izazovima u obrazovanju

Na konferenciji će se raspravljati o suvremenim pristupima i izazovima u obrazovanju, s posebnim naglaskom na metode koje potiču veću motivaciju učenika i studenata, potiču kreativnost te povezuju teorijsko znanje s praktičnim vještinama.

Na konferenciji će se raspravljati o suvremenim pristupima i izazovima u obrazovanju, s posebnim naglaskom na metode koje potiču veću motivaciju učenika i studenata, potiču kreativnost te povezuju teorijsko znanje s praktičnim vještinama.

Međunarodna znanstvena konferencija EDUvision 2024, pod naslovom Suvremeni pristupi nastave za buduću generaciju, održat će se od 28. do 30. studenog 2024. godine, s mogućnošću sudjelovanja uživo u Ljubljani ili online. Središnja tema ovogodišnje konferencije nosi naziv Novi izazovi današnjice – mogućnost integracije inovativnih rješenja u obrazovanje 21. stoljeća te otvara ključno pitanje: "Kako podučavati, koja znanja pružiti te koje vještine razvijati kako bi studenti stekli kvalitetno obrazovanje i kompetencije potrebne za suočavanje s izazovima suvremenog života?"

Međunarodna konferencija o evoluciji i razvoju živčanih sustava na Sveučilištu u Zadru


Na konferenciji će se raspravljati o suvremenim pristupima i izazovima u obrazovanju, s posebnim naglaskom na metode koje potiču veću motivaciju učenika i studenata, potiču kreativnost te povezuju teorijsko znanje s praktičnim vještinama. Bit će predstavljene teme poput razvoja poduzetništva, učenja na daljinu te rješavanja izazova s nemirnim učenicima i učenicima s poremećajima u ponašanju. Također će biti obrađene teme iz područja neuroznanosti, održivog razvoja, komunikacije i osobnog razvoja, kao i prilagodbe obrazovanja novim tehnologijama.

U godini kada obilježava okruglu obljetnicu, Filozofski se fokusira na pismenost. Održava se i zanimljiva konferencija


Konferencija će se održati u pet tematskih područja, a stručnjaci iz različitih disciplina raspravljat će o aktualnim pitanjima kao što su učinkovito poučavanje i evaluacija znanja, upotreba videa u nastavi, razvoj vještina 21. stoljeća, kao i izazovi povezani s neuroedukacijom i učenjem. Također će se govoriti o održivom razvoju, komunikaciji, osobnom razvoju učitelja i učenika te o prilagodbi obrazovanja suvremenim tehnologijama.

Konferencija Algebra MBA Poslovne škole i MIT-ja o inovacijama u poduzetništvu


Radovi podneseni za konferenciju proći će međunarodnu slijepu recenziju, a odabrani radovi bit će objavljeni u Zborniku radova konferencije EDUvision 2024. Više o konferencijskim temama može se saznati na službenoj stranici konferencije. Svi zainteresirani pozvani su da svoje radove pošalju putem e-pošte na adresu info@eduvision.si najkasnije do 12. listopada 2024. godine, dok je registraciju za sudjelovanje moguće napraviti ovdje.

IZVOR: FILOZOFSKI FAKULTET U OSIJEKU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA