LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prezentacija cjelokupnog projekta

Eduroam na 25 lokacija u Zagrebu

Pripadnicima akademske i istraživačke zajednice nudi se mogućnost bežičnog pristupa Internetu kroz uslugu eduroam™ na 25 lokacija u Zagrebu.

Pripadnicima akademske i istraživačke zajednice nudi se mogućnost bežičnog pristupa Internetu kroz uslugu eduroam™ na 25 lokacija u Zagrebu.

Grad Zagreb u suradnji sa Sveučilišnim računskim centrom Sveučilišta u Zagrebu (Srce) svrstao se uz bok malobrojnih europskih gradova koji preko svoje bežične mreže nude eduroam™ uslugu.

Navedena usluga namijenjena je građanima Zagreba, ali i gostima koji pripadaju akademskoj i istraživačkoj zajednici (učenicima, nastavnicima, studentima, profesorima i znanstvenicima), a svima njima nudi mogućnost bežičnog pristupa Internetu kroz uslugu eduroam™ na 25 lokacija.

Prezentacija cjelokupnog projekta održat će se u utorak, 3. veljače, s početkom u 13:00, u prostorijama Hrvatskog akademskog sportskog saveza (Trg Dražena Petrovića 1).

Sam projekt, koji je pokrenut i povodom održavanja Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016. godine, kada će svi učesnici imati mogućnost bežičnog pristupa Internetu, predstavit će Sandra Švaljek, zamjenica zagrebačkog gradonačelnika, Zoran Bekić, ravnatelj Sveučilišnog računskog centra (Srce), Miroslav Milinović, pomoćnik ravnatelja za informacijsku i posredničku infrastrukturu i Marko Žunić, glavni tajnik Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016.

FOTO: FACEBOOK