LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zadru

Edukativne radionice u organizaciji Studentskog savjetovališta

Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru organizira besplatne radionice edukativnog karaktera na temu panike, anksioznosti, odgađanja učenja i izrade seminara.

Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru organizira besplatne radionice edukativnog karaktera na temu panike, anksioznosti, odgađanja učenja i izrade seminara.

Želite li naučiti kako izraditi lingvistički seminar? Promijeniti perspektivu? Ili pak prepoznati vlastite obrambene mehanizme? Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru organizira zanimljive radionice edukativnog karaktera tijekom ožujka i travnja, pa će tako sudionici imati priliku imati čuti o tome kako otpisati ljutnju, prestati odgađati učenje i spoznati moć glazbe.

Donosimo vam nekoliko radionica, a više o njima možete pročitati na službenoj stranici Savjetovališta, ali i na Facebook stranici. Nije se potrebno prethodno prijaviti, a svi će studenti dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Izv. prof. dr. sc. Ivana Tucak Janković 21. će ožujka održati predavanje Strah od javnog izlaganja, na kojem će se osvrnuti na temu jednog od najvećih strahova s kojima se susrećemo gotovo pa svakodnevno – od izlaganja seminara, pa do obrane završnih i diplomskih radova. Jednako tako posvetit će se načinima njihova rješavanja ili ublažavanja.

Studenti će 27. ožujka u studentskom klubu Božo Lerotić imati priliku poslušati predavanje Otpiši ljutnju gdje će se upoznati s fiziološkim dijelom ljutnje, ali i ujedno imati priliku sudjelovati u demonstraciji ljutnje te pisanja pisma gdje će ljutnju izraziti kroz kreativnost. Doc. dr. sc. Slavica Šimić Šašić 10. će travnja održati radionicu pod nazivom Kako izbjeći učenje u zadnji tren čiji je cilj osvijestiti uvjete potrebne za učenje, prepoznati i primijeniti učinkovite strategije, kao i potaknuti kontrolu i nadgledanje vlastitoga učenja.

Pa-pa panika jest radionica koja će se održati 17. travnja pod vodstvom doc. dr. sc. Marine Nekić koja će se pozabaviti temom panike i anksioznosti kao i njihovom nadilaženju. Ista će voditeljica 26. travnja u prostorima Studentskog savjetovališta održati self-help radionicu Kako biti sam svoj (majstor) terapeut? na kojoj će se polaznici upoznati s vlastitim emocijama, vjerovanjima i ostalim stvarima koje (ne)svjesno rade.

FOTO: WIKIMEDIA