LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SOCIJALNE INOVACIJE

Edukacijski program potpuno je besplatan, a osigurava vještine za rješavanje društvenih problema

Otvoren je poziv za posljednju generaciju Praktičara/-ki socijalnih inovacija. Ovaj program do sada je završilo preko 100 mladih polaznika koji su stekli znanja i vještine za rješavanje aktualnih društvenih problema.

Otvoren je poziv za posljednju generaciju Praktičara/-ki socijalnih inovacija. Ovaj program do sada je završilo preko 100 mladih polaznika koji su stekli znanja i vještine za rješavanje aktualnih društvenih problema.

Edukacijski program Praktičar/-ka socijalnih inovacija namijenjen je mladima između 18 i 30 godina koji studiraju i one koji su nedavno diplomirali, a trenutno nisu zaposleni u struci.

Cilj ove edukacije je mladima ponuditi osnovna znanja, vještine i stavove koji će im omogućiti da dizajniraju, razviju i implementiraju vlastite socijalne inovacije. Program je u posljednjih godinu dana uspješno završilo preko 100 mladih pa iskoristi priliku i prijavi se!

Program započinje 27. rujna, a završava 1. prosinca, a rok za prijavu je 18. rujna do 23:59. Sudjelovanje je besplatno, a sastoji se od 150 sati edukacije koja uključuje teorijska predavanja, individualni i praktični rad u grupama. No, očekuje se redovito pohađanje programa od svih polaznika.

Što ćeš dobiti pohađanjem ove edukacije?

Sudionici će pohađanjem ove edukacije usavršiti postojeće i usvojiti nove metoda rada, pristupe problemima, vještine i znanja u području definiranja problema, istraživanja potreba, socijalnih inovacija, design thinkinga, oblikovanja projekta, izrade poslovnog plana itd.

Uz navedena teorijska znanja, imat će priliku razviti I jedinstveni prototip/rješenje, odnosno socijalnu inovaciju koja odgovara na goruće društvene probleme, koje će imati priliku sa svojim timom odabrati i pokušati riješiti.  

Uz to sudionici će imati i podršku za razvoj socijalne inovacije i nakon završetka programa, kao i priliku za umrežavanje s mladima iz cijele države, ali i s organizacijama civilnog društva, poslovnim sektorom te drugim akterima.

Također, bit će osigurana i aktivna mentorska podrška, koja uključuje jasnu povratnu informaciju na rad, savjete za poboljšanje i pomoć u oblikovanju socijalne inovacije.

Po završetku programa sudionici će dobiti certifikat i dopunsku ispravu o završetku neformalnog edukacijskog programa.

Prijavu možeš ispuniti putem obrasca, a više informacija o programu saznaj na poveznici.

FOTO: PEXELS