Ecotrophelia 2019: Studenti i ove godine stvaraju eko-inovativne prehrambene proizvode
Šesto po redu studentsko natjecanje u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda održat će se u lipnju, a prijave timova od dva do sedam članova otvorene su do 10. travnja.
Šesto po redu studentsko natjecanje u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda održat će se u lipnju, a prijave timova od dva do sedam članova otvorene su do 10. travnja.
Udruga studenata Probion i ove godine organizira natjecanje u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda – Ecotrophelia. Šesto će se nacionalno izdanje održati 11. lipnja 2019, a Ecotrophelia Europe zakazana je za listopad.
Ciljevi su ovog studentskog natjecanja poticanje inovativnosti i kreativnosti, stvaranje novih eko-inovativnih proizvoda temeljenih upravo na studentskim idejama te njihov plasman i promocija na nacionalnom i europskom tržištu. Njime se potiče multidisciplinarnost timova te povezivanje znanja iz različitih područja – prehrambene tehnologije, biotehnologije, nutricionizma, agronomije, ekonomije, dizajna i marketinga.
Prijaviti se mogu timovi od dva do sedam članova i to do 10. travnja. Predaja dokumentacije moguća je do 31. svibnja. Sve dodatne informacije nalaze se na službenoj stranici.