LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sport

Dvostruka bronca za Sveučilište u Zagrebu u rukometu na pijesku na Europskim igrama

Rukometaši i rukometašice okitili su se brončanim medaljama, a posebno priznanje zaslužuje Borna Kolić, koji je dobio nagradu za najboljeg golmana natjecanja.

Rukometaši i rukometašice okitili su se brončanim medaljama, a posebno priznanje zaslužuje Borna Kolić, koji je dobio nagradu za najboljeg golmana natjecanja.

Rukometašice i rukometaši Sveučilišta u Zagrebu postigli su izvanredan uspjeh na Europskim igrama, osvojivši brončane medalje u rukometu na pijesku.

Rukometašice Sveučilišta u Zagrebu ostvarile su izvrsne rezultate u grupnoj fazi, pobijedivši German Sport University Cologne i Karlsruhe Institute of Technology rezultatom 2:0. Unatoč porazu od Karoli Gaspar University of the Reformed Church iz Mađarske s rezultatom 0:2, uspjele su se plasirati u polufinale. Tamo su izgubile od studentica University of Malaga s rezultatom 0:2. No, u borbi za treće mjesto, pokazale su svoju snagu i pobijedile University of Goettingen s 2:0, osiguravši brončanu medalju.

Zagrebački tenisači završili nastup na Europskim sveučilišnim igrama odličnim četvrtim mjestom



Za Sveučilište u Zagrebu nastupale su: Vanja Perenčević, Lara Miholić, Rea Banić, Mihaela Bešen, Anja Haramina, Katja Hunjadi, Iva Ivčić, Nika Vajdić, Lucia Lesac, Mia Bošnjak, pod vodstvom Lucije Kelave i Josipe Grebenar.

Nogometaši Sveučilišta u Splitu osvojili šesto mjesto na europskom sveučilišnom turniru


Rukometaši Sveučilišta u Zagrebu također su se istaknuli na ovogodišnjim Europskim igrama. U grupnoj fazi pobijedili su Dumlupinar University 2:0, Budapest Business University 2:1 i Karlsruhe Institute of Technology 2:0. U četvrtfinalu su nadigrali Ozyegin University 2:0, no u polufinalu su izgubili od University of Malaga s rezultatom 0:2. U utakmici za treće mjesto, savladali su German Sport University Cologne s rezultatom 2:0, čime su osigurali brončanu medalju.

Posebno priznanje zaslužuje Borna Kolić, koji je dobio nagradu za najboljeg golmana natjecanja.

Završnica UniSport Finalsa uz značajne „health” događaje



Za Sveučilište u Zagrebu nastupali su: Ivan Palac, Antonio Fabek, Nikola Budić, Ivan Rukljač, Borna Kolić, Mateo Budić, Bruno Sudarević, Lovro Pandžić, Josip Bendra, Roko Filipović, pod vodstvom Stjepana Babića i Josipa Matezovića.

IZVOR: FACEBOOK / HRVATSKI AKADEMSKI SPORTSKI SAVEZ
FOTO: FACEBOOK / HRVATSKI AKADEMSKI SPORTSKI SAVEZ