LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Zagreb

Dva zagrebačka studentska restorana privremeno prestaju s radom

Promjene u radnom vremenu studentskih restorana stupaju na snagu ovog tjedna pa će studenti tijekom ljetne pauze trebati pronaći alternativna rješenja za prehranu.

Promjene u radnom vremenu studentskih restorana stupaju na snagu ovog tjedna pa će studenti tijekom ljetne pauze trebati pronaći alternativna rješenja za prehranu.

Studentski centar Zagreb obavijestio je o promjenama u radnom vremenu studentskih restorana koje stupaju na snagu u srpnju, točnije ovog tjedna. Tako od danas s radom prestaje restoran subvencionirane prehrane RGNF-PBF u Pierottijevoj ulici.

Zagrebački Studentski centar objavio ljetno radno vrijeme menzi


I studenti Tehničkog veleučilišta u Zagrebu (TVZ) bit će privremeno bez omiljenog restorana subvencionirane studentske prehrane. Od sutra, 4. srpnja 2024. godine, zatvara se restoran TVZ u Konavoskoj ulici.

Saznajte radno vrijeme menzi sutra, na Tijelovo i Dan državnosti


Podsjećamo da je i menza na zagrebačkoj Ekonomiji od 1. srpnja 2024. godine započela s novim radnim vremenom.  Menza će biti otvorena od ponedjeljka do petka, od 8 do 15 sati. Doručak će se posluživati od 8 do 10 sati, dok će ručak biti dostupan od 11 do 15 sati. Subotom i nedjeljom menza neće raditi.

Slano & Slatko – novi restoran i Studentski klub u centru Rijeke


Restorani će s početkom nove akademske godine ponovno otvoriti svoja vrata, omogućujući studentima uživanje u pristupačnim i ukusnim obrocima tijekom njihovih studijskih godina. No, tijekom ljetne pauze studenti će trebati pronaći alternativna rješenja za prehranu.

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
FOTO: GETTY IMAGES