LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Početak karijere

Druženjem do posla: krenule prijave za 2. Job Fair Meetup

 – Samo par klikova dijeli vas od početka razvijanja karijere u Hrvatskoj i upoznavanja sa stručnjacima iz industrije. – poručuju organizatori.

 – Samo par klikova dijeli vas od početka razvijanja karijere u Hrvatskoj i upoznavanja sa stručnjacima iz industrije. – poručuju organizatori.

Baza životopisa za drugi Job Fair Meetup službeno je otvorena! 55 vrhunskih poduzeća iz 7 industrija predstavit će se u njegovu sklopu na Fakultetu elektrotehnike i računarstva ili u Klubu studenata elektrotehnike od 10. do 14. svibnja 2021. godine.

– Saznajte sve o karijernim prilikama u opuštenoj atmosferi preko ležernog umrežavanja i sudjelujte u neformalnom dijeljenju iskustava, ali i stjecanju novih znanja na talkovima, radionicama i panel-raspravama. Samo par klikova dijeli vas od početka razvijanja karijere u Hrvatskoj i upoznavanja sa stručnjacima iz industrije. – poručuju organizatori.

Prijavite se danas

Zainteresirani za sudjelovanje trebaju se registrirati na Job Fair Meetup internetskoj stranici i predati životopis kako bi na svoju e-adresu dobili QR-kod koji će volonteri moći skenirati na ulazu u KSET ili na FER kao ulaznicu. Također, taj će kod predstavnici poduzeća prilikom upoznavanja moći skenirati kako bi studente jednostavnije pronašli u bazi među ostalim životopisima.

Bez prijava nema ulaza

Sukladno aktualnim epidemiološkim mjerama ograničen je broj ljudi u zatvorenim prostorijama. Organizatori navode da je stoga važno prilikom prijave odabrati talk, radionicu ili panel-raspravu na kojoj osoba želi sudjelovati kako bi rezervirala svoje mjesto.

– U slučaju viška slobodnih mjesta moći ćete se priključiti bez rezervacije, ali uz QR-kod. Bez obzira na to dolazite li uživo ili pratite događaj preko prijenosa uživo, trebate predati svoj životopis u bazu, koji će i dalje biti vidljiv i dostupan svim poduzećima koja sudjeluju na Job Fair Meetupu. – dodaju.

Dijeli se i nagrada

Napominju da je kod prijave na Job Fair Meetup moguće ispuniti i polje Prijedlog slogana Job Fair Meetupa, što ujedno znači uključivanje u nagradni natječaj Predloži moto i ulovi novi G9 Moto. Nagrade su godišnja pretplata za časopis VIDI i nova Motorola Moto G9 Power.

Drugi Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET). Prilikom održavanja poštivat će se važeće epidemiološke mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite. Dodatne informacije dostupne su na njegovoj službenoj stranici