LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Osijek

Drugi krug prijava za smještaj u studentskom domu u Požegi otvoren još par dana

U sklopu drugog dijela natječaja, kandidati trebaju dostaviti nekoliko ključnih dokumenata kako bi njihova prijava bila razmatrana.

U sklopu drugog dijela natječaja, kandidati trebaju dostaviti nekoliko ključnih dokumenata kako bi njihova prijava bila razmatrana.

Studentski centar Osijek ponovno je otvorio prijave za smještaj u Studentskom domu u Požegi. U sklopu drugog dijela natječaja, kandidati trebaju dostaviti nekoliko ključnih dokumenata kako bi njihova prijava bila razmatrana.

Za prijavu je nužno popuniti Obrazac B, koji se sastoji od različitih varijanti ovisno o statusu studenta. Tako se razlikuju obrasci za brucoše, preddiplomske, stručne, integrirane studije, brucoše diplomce, diplomce i studente s invaliditetom. Uz to, potrebno je ispuniti Obrazac A, koji je web prijava. Ako ste već otvorili prijavu putem jednog od ponuđenih linkova, preporučuje se zatvoriti i ponovno otvoriti web preglednik kako biste mogli pristupiti drugom linku. Dva načina prijave uključuju prijavu putem AAI korisničkih podataka ili prvu prijavu/registraciju putem OIB-a.

Popis dokumentacije koja je potrebna za dostavu na natječaj uključuje Izjavu o članovima kućanstva bez OIB-a, Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na subvencionirano stanovanje za studente u redovitom statusu, te informacije o deficitarnim studijskim programima za akademsku godinu 2024/2025.

Zagrebački SC objavio konačne rezultate natječaja za studentski smještaj, provjerite detaljno bodovanje



Kada se registrirate za prijavu online, bit će vam poslana lozinka i korisničko ime na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu prijave. Ako ne primite ove podatke ili imate problema s prijavom, preporučuje se pokušati se prijaviti putem drugog preglednika ili kontaktirati student-smjestaj@stucos.hr za pomoć.

Važno je prilikom web prijave unijeti ispravnu e-mail adresu, označiti suglasnosti za obradu podataka te isprintati, potpisati i poslati web prijavu zajedno s ostalom dokumentacijom. Izjava o članovima kućanstva bit će automatski dodana kao druga stranica obrasca nakon što popunite prijavu.

Studentski centar u Zagrebu objavio rješenja prigovora za studentski smještaj



Za uspješno razmatranje prijave, nužno je dostaviti Web prijavu i Obrazac B. Bez ovih dokumenata, prijava neće biti obrađena. Svi dokumenti trebaju biti poslani preporučenom poštom ili dostavljeni osobno na adresu Studentski dom dr. Franjo Tuđman, Osječka 7, 34000 Požega, uz naznaku „Prijava na natječaj“ za studentski dom u Požegi. Rok za dostavu prijave je 15. rujna 2024. godine.

Obrazac B potrebno je skinuti s web stranica SC Osijek, u cijelosti popuniti i ovjeriti u školi ili na fakultetu. Neovjereni ili nepotpuni obrasci neće biti bodovani. Studenti koji se prebacuju s jednog studija na drugi trebaju prijavu bazirati na uspjehu postignutom na prethodnom studiju, uz dostavu popunjenog obrasca s fakulteta s kojeg se ispisuju.

Zagrebački SC objavio ključne uvjete za smještaj, bez toga nećete moći useliti u domove



Troškovi obrade natječaja također su važan dio prijave. Uz prijavu treba priložiti potvrdu o uplati troškova obrade, jer bez ove uplate prijava neće biti razmatrana. Za dodatna pitanja vezana uz natječaj, svi zainteresirani mogu se obratiti putem e-maila student-smjestaj@stucos.hr.
IZVOR: STUDENTSKI CENTAR U OSIJEKU
FOTO: STUDENTSKI DOM U POŽEGI / FACEBOOK